ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ / 

ΦΙΛΟΙ

 / 

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ

Με συμφέρει γιατί….
  • ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΩ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΥΝΔΡΟΜΗ
Εγγράφομαι ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ αγοράζοντας 4 εισιτήρια ελεύθερης επιλογής στην τιμή των 50 ευρώ. Αυτά ισχύουν για δύο ημερολογιακά έτη από την ημερομηνία αγοράς και ανταλλάσσονται με εισιτήρια Α΄ Ζώνης για την παράσταση που επιθυμώ (κάνοντας προκράτηση θέσης).
  • ΑΦΟΥ ΕΓΓΡΑΦΩ, ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΝΩ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΟΥ
Έχοντας εγγραφεί ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ δεν καλούμαι να ανανεώσω την εγγραφή μου ποτέ ξανά. Παραμένω εγγεγραμμένος ΦΙΛΟΣ ακόμα κι αν για κάποιο χρονικό διάστημα δεν έχω δραστηριότητα.
  • Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΑΜΕΙΒΕΤΑΙ
Κάθε φορά που αγοράζω ένα εισιτήριο στη Στέγη δίνω τον προσωπικό μου κωδικό ΦΙΛΟΥ (αναγράφεται στην ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΙΑΣ που λαμβάνω με την εγγραφή μου).
Οι αγορές μου μετατρέπονται σε πόντους (1 ευρώ = 1 πόντος) και ανταμείβονται με δωρεάν εισιτήρια (100 πόντοι = 1 δωρεάν εισιτήριο ελεύθερης επιλογής στη Β΄ Ζώνη)
  • ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ
Ως ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ μου ανοίγεται ένας νέος κόσμος προνομίων.
Έχω τη δυνατότητα να παρακολουθώ όλα όσα δεν μπορεί το υπόλοιπο κοινό, όπως πρόβες, ξεναγήσεις στα παρασκήνια, γνωριμία με τους καλλιτέχνες κλπ.
Δικαιούμαι εκπτώσεις σε εισιτήρια και συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.
Μπορώ να προαγοράσω τα εισιτήριά μου νωρίτερα από το υπόλοιπο κοινό.
Μαθαίνω αναλυτικότερα για τα προνόμια που μου αντιστοιχούν.
ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΦΙΛΟΥ
Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας (για αγορές, εξαργυρώσεις, επισκόπηση προσωπικών στοιχείων και ιστορικό κινήσεων).