ΕΒΓΕ 2015 / ΣΤΕΓΗ
menu

ΕΒΓΕ 2015

Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης

02 ΑΠΡ 2015
Κεντρική Σκηνή
Η διοργάνωση-θεσμός για την πραγματικότητα της οπτικής επικοινωνίας στη χώρα μας.
15 €
Πληροφορίες: www.ebge.gr
 
Τα σημαντικότερα ονόματα, αλλά και οι πιο ταλαντούχοι νεοεισελθέντες στους χώρους της ελληνικής οπτικής δημιουργίας, της γραφιστικής, του σχεδιασμού ψηφιακών μέσων και της εικονογράφησης δίνουν κάθε χρόνο ραντεβού στην τελετή απονομής των Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής & Εικονογράφησης (Ε.Β.Γ.Ε.), τη μεγαλύτερη γιορτή του χώρου.

Πρόκειται για το επιστέγασμα μιας διοργάνωσης που συγκεντρώνει, αξιολογεί και επιβραβεύει τα καλύτερα δείγματα οπτικής επικοινωνίας στην Ελλάδα. Με τη δημιουργία ενός ιστορικού αρχείου, αλλά και τον καθορισμό των ποιοτικών προτύπων που αναπόφευκτα ένας τέτοιος θεσμός καθιερώνει, τα Ε.Β.Γ.Ε., στα 14 χρόνια της λειτουργίας τους, έχουν συμβάλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη της οπτικής επικοινωνίας στην Ελλάδα, αλλά και στην εδραίωση και προβολή του χώρου, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Εμπλουτισμένη με πολύ κέφι, μουσική, εικόνα και βίντεο (τα οποία δημιουργούν κάθε φορά επαγγελματίες, ειδικά για την περίσταση), η συγκεκριμένη βραδιά αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τη συνάθροιση των σημαντικότερων εκπροσώπων του χώρου, αλλά και της αγοράς που τους στηρίζει.

Τα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης διοργανώνονται από το περιοδικό +DESIGN, ενώ τελούν υπό την αιγίδα του Παγκοσμίου Συμβουλίου Γραφιστικών Ενώσεων (Icograda) και της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας.

συντελεστές

Διοργάνωση: +DESIGN

χορηγίες / συνεργασίες

Με την υποστήριξη

Χορηγός φιλοξενίας

Επίσημος ιατρικός υποστηρικτής