ΕΣΩ Design & Αρχιτεκτονική / ΣΤΕΓΗ
menu

ΕΣΩ Design & Αρχιτεκτονική

18 Φεβρουαρίου 2015
17:30
Κεντρική Σκηνή
Μια ημερίδα για την αρχιτεκτονική και το σχεδιασμό εσωτερικών χώρων με τη συμμετοχή σημαντικών ονομάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
40 € προπώληση - 30 € μειωμένο – 50 € τελευταία εβδομάδα
Πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων: www.esw.gr
Το ΕΣΩ, ημερίδα για το interior design και την αρχιτεκτονική, είναι μια πλατφόρμα συζητήσεων και ζυμώσεων γύρω από τον σχεδιασμό και τη δημιουργία όλων εκείνων που μας περιτριγυρίζουν στην καθημερινή μας ζωή – είτε πρόκειται για κτίρια στον δημόσιο χώρο είτε για την αισθητική του διακόσμου στον εσωτερικό, προσωπικό μας χώρο.

Πρόκειται για έναν τομέα βαρύνουσας σημασίας, που επιδρά ποικιλοτρόπως σε κοινωνικό, ατομικό, οικονομικό αλλά και πολιτισμικό επίπεδο. Προσφέρει προστιθέμενη αξία, διαμορφώνει αισθητικά κριτήρια, χαράσσει πολιτισμικές προτεραιότητες και αξίες. Οι αρχιτέκτονες και οι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων συμβάλλουν στην ποιότητα της καθημερινότητάς μας και, μέσα από το έργο τους, μας επηρεάζουν συνεχώς και αδιαλείπτως. Στο ΕΣΩ, οι άνθρωποι αυτοί συζητούν και αναλύουν τον τρόπο με τον οποίο σκέπτονται, λειτουργούν και δημιουργούν.

Στην τέταρτη, ετήσια διοργάνωσή του, το ΕΣΩ συνεχίζει να μεγαλώνει και να εξελίσσεται. Φιλοξενεί σημαντικά ονόματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέρει μια εκ των έσω ματιά στη δυναμική, τους προβληματισμούς, τη θέση και τις προοπτικές του ενδιαφέροντος αυτού τομέα στο πλαίσιο της σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητας και, τέλος, εισάγει πρακτικά εργαστήρια.

Πατήστε εδώ για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας και τα βιογραφικά των ομιλητών.

συντελεστές

Διοργάνωση:
+DESIGN
Archisearch.gr

διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων: www.esw.gr

χορηγίες / συνεργασίες

Με την υποστήριξη

Χορηγός φιλοξενίας

Επίσημος ιατρικός υποστηρικτής