Ανάμεσα σε Γη και Ουρανό / ΣΤΕΓΗ
menu

Ανάμεσα σε Γη και Ουρανό

Εργαστήριο ακροβατικών για παιδιά από την Ακροβατική Ομάδα της Ταγγέρης

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014
11:00-13:00
Μαμά, τα Χριστούγεννα θέλω να με πας σε μια παράσταση με ακροβατικά!Μήπως προτιμάς να πάμε κάπου όπου θα κάνεις εσύ ακροβατικά;ΝΑΙΙΙΙ !!!
10 €
Με αφορμή την παράσταση Azimut από τον μάγο της σκηνής Aurélien Bory και την Ακροβατική Ομάδα της Ταγγέρης, η Στέγη δημιουργεί ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο εργαστήριο ακροβατικών για παιδιά!

Μια συναρπαστική εμπειρία, όπου τα παιδιά θα μυηθούν στα μυστικά των ακροβατικών από τη γνωστή ομάδα της Ταγγέρης, η οποία συνδυάζει νέες τεχνικές τσίρκου με την ιδιαίτερη παράδοση των ακροβατικών του Μαρόκου.

Τα ακροβατικά είναι μια αρχαία τέχνη στο Μαρόκο. Στις οικογένειες των ακροβατών, η γνώση μεταδιδόταν από πατέρα σε γιο. Έτσι, οι καλλιτέχνες της ομάδας αυτής αποτελούν την έβδομη γενιά ακροβατών. Από τεχνική άποψη, τα μαροκινά ακροβατικά είναι μοναδικά στο είδος τους, με κύρια χαρακτηριστικά τις ανθρώπινες πυραμίδες και την κυκλική κίνηση.

Με χαρακτήρα σύγχρονου τσίρκου, το εργαστήριο αυτό παρακινεί τα παιδιά να πειραματιστούν ομαδικά με την κίνηση, να παίξουν, να διασκεδάσουν και βέβαια, όλα αυτά, με τους ύψιστους κανόνες ασφαλείας!

Στην αρχή, οι μικροί ακροβάτες προθερμαίνονται με ειδικές ασκήσεις. Στη συνέχεια, μυούνται στην τεχνική των μαροκινών ακροβατικών: Εκτελούν κυκλικές κινήσεις, δημιουργούν ανθρώπινες πυραμίδες και κάνουν πτώσεις στο έδαφος!

Στο τέλος, παρουσιάζουν σε γονείς και φίλους τα ακροβατικά που έμαθαν.
Άραγε, εσύ θα κρατήσεις ισορροπία στην πυραμίδα;

συντελεστές

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί από τους καλλιτέχνες της Ακροβατικής Ομάδας της Ταγγέρης.

διαβάστε περισσότερα

Απευθύνεται σε:
Παιδιά 8 έως 12 ετών

Κρατήσεις:
Tηλ: 213 017 8002
Email: education@sgt.gr