Εργαστήριο για ενήλικες από την ομάδα Candoco Dance Company / ΣΤΕΓΗ
menu

Εργαστήριο για ενήλικες από την ομάδα Candoco Dance Company

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015
11:00-14:00
Το δημιουργικό εργαστήριο για ενήλικες με και χωρίς αναπηρία, επαγγελματίες χορευτές, φοιτητές, άτομα με ορισμένη κινητική εμπειρία και γενικότερα, ανθρώπους που έχουν πάθος για το χορό.
Ελεύθερη συμμετοχή, κατόπιν εγγραφής.

Κρατήσεις:
Tηλ: 213 017 8002
Email: education@sgt.gr
Λάβετε μέρος στο δημιουργικό εργαστήριο σύγχρονου χορού, που διοργανώνει η Candoco Dance Company, η ομάδα σύγχρονη χορού με χορευτές με αναπηρία και χωρίς αναπηρία. Οι χορευτές της  Candoco,  Rick Rodgers και ο Adam Gain, ξεκινώντας από ομαδικές ασκήσεις προθέρμανσης, θα καθοδηγήσουν τους συμμετέχοντες σε μια σειρά από δημιουργικές δραστηριότητες, εμπνευσμένες από το έργο Two for C του χορογράφου Javier de Frutos. Το εργαστήριο απευθύνεται σε ενήλικους με αναπηρία και χωρίς αναπηρία. Είναι επίσης ιδανικό για επαγγελματίες χορευτές, φοιτητές, άτομα με ορισμένη κινητική εμπειρία και γενικότερα, ανθρώπους που έχουν πάθος για το χορό.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό οι συμμετέχοντες να μπορέσουν να παρακολουθήσουν αυτή την παράσταση, καθώς τα εργαστήρια θα τους προσφέρουν μια δημιουργική, εκ των έσω ματιά σε αυτήν ακριβώς τη δουλειά.

διαβάστε περισσότερα

Γλώσσα:
Aγγλικά με δυνατότητα ταυτόχρονης διερμηνείας για όποιο συμμετέχοντα το επιθυμεί

Συντονιστής:Εταίροι:

   

     

χορηγίες / συνεργασίες

Με την υποστήριξη

Χορηγός φιλοξενίας

Επίσημος ιατρικός υποστηρικτής