Επικοινωνία | Στέγη Ιδρύματος Ωνάση / ΣΤΕΓΗ
menu

Επικοινωνία

Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
εισιτήριαΠρομηθευτείτε τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά
ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ
Για πληροφορίες σχετικά με εισιτήρια παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τη γραμμή εισιτηρίων.
Τηλ.: +30 210 900 5 800
Δε-Κυρ: 9:00-21:00

Φίλοι της Στέγης
Τηλ.: +30 213 017 8200
Δε-Κυρ: 9:00-20:00
e-mail: friends@sgt.gr

Για τη Διοίκηση επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο.
Τηλ.: +30 213 017 8000
Δε-Πα: 10:00-17:00
e-mail: info@sgt.gr

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ 
Με λεωφορείο ή τρόλλεϋ:
Κατεβείτε στη στάση Πάντειος. Αν έρχεστε από τα νότια προάστια, δηλαδή βρίσκεστε στο ρεύμα ανόδου της Συγγρού (κατεύθυνση προς κέντρο), η στάση βρίσκεται σε απόσταση 10 μέτρων από το κτίριο της Στέγης. Αν έρχεστε από το κέντρο ή από το σταθμό του μετρό Συγγρού-Φιξ, χρησιμοποιήστε την υπόγεια διάβαση πεζών που βρίσκεται μπροστά από το κτίριο του Παντείου Πανεπιστημίου για να βρεθείτε στο απέναντι ρεύμα της Λεωφόρου Συγγρού.

Με το μετρό:
Ακολουθώντας την κόκκινη γραμμή (Γραμμή 2: Ανθούπολη - Ελληνικό) κατεβαίνετε στη στάση Συγγρού-Φιξ. Χρησιμοποιήστε τις ταμπέλες με την ένδειξη «έξοδος προς Συγγρού/Δράκου» για να βγείτε στη Λεωφόρο Συγγρού. Από εκεί μπορείτε να πάρετε λεωφορείο ή τρόλλεϋ για 3 στάσεις (η στάση βρίσκεται μπροστά από τις σκάλες εξόδου από το μετρό, επί της Λεωφόρου Συγγρού) ή αν έχετε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή σας κατηφορίστε με τα πόδια τη Συγγρού μέχρι το Πάντειο (περίπου 12 λεπτά) και περάστε απέναντι διασχίζοντας την υπόγεια διάβαση.

Με ΙΧ:
Η περιοχή γύρω από τη Στέγη είναι πυκνοκατοικημένη και αυτό μπορεί να σας δυσκολέψει να βρείτε θέση parking, ιδιαίτερα το βράδυ ή τα Σαββατοκύριακα.
Εντός του κτιρίου της Στέγης λειτουργούν υπόγειοι χώροι στάθμευσης χωρητικότητας περίπου 200 θέσεων. Σε όλα τα επίπεδα έχουν προβλεφθεί δίπλα στους ανελκυστήρες θέσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.
Είσοδος από την οδό Λεοντίου
5€ / 3 ώρες
Ωράριο λειτουργίας:
Δε.–Κυρ. 8:00-1:00
Τηλ.: 2130 023 192
Νέα υπηρεσία e-parking. Κλείστε ηλεκτρονικά τη δική σας θέση στάθμευσης και απολαύστε άνεση & εξοικονόμηση χρόνου!ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ
Η πρόσβαση στο κτίριο γίνεται με ράμπα που βρίσκεται στην πλαϊνή είσοδο του κτιρίου, στη συμβολή της οδού Λεοντίου με τη Λεωφόρο Συγγρού. Η πρόσβαση στους ορόφους γίνεται με ανελκυστήρα, ενώ όλοι οι χώροι εκδηλώσεων της Στέγης είναι προσβάσιμοι με αναπηρικά αμαξίδια. Στους ορόφους λειτουργούν τουαλέτες κατάλληλες για πρόσβαση με αναπηρικό αμαξίδιο.