Εισιτήρια & Προνόμια | Στέγη Ιδρύματος Ωνάση / ΣΤΕΓΗ
menu

Εισιτήρια & Προνόμια

Αγορά εισιτηρίων & Σύστημα πόντων

TIMΕΣ ΦΙΛΩΝ

Εγγραφή στους Φίλους
Ατομικό πακέτο 4ων ανοιχτών εισιτηρίων ελεύθερης επιλογής
  > € 50
  • Αγοράζονται μόνον ως εγγραφή στους Φίλους της Στέγης.
  • Ισχύουν 5 ημερολογιακά έτη και στη συνέχεια απενεργοποιούνται αυτόματα, χωρίς να διαγράφεται ο αγοραστής από τους Φίλους της Στέγης.
  • Έχουν δικαίωμα θέσης στην Α ζώνη, με την προϋπόθεση της διαθεσιμότητας κατά την εξαργύρωσή τους.
  • Μπορούν να εξαργυρώνονται από ένα - ένα έως όλα μαζί.
  • Τρόποι εξαργύρωσης: βλέπε παρακάτω (παράγραφος: τρόποι & σημεία αγοράς και τρόποι πληρωμής).
Κάθε Φίλος δικαιούται ν' αγοράσει 1 ατομικό πακέτο για τον εαυτό του, μόνο κατά την εγγραφή του.
Κάθε Φίλος μπορεί να αγοράσει όσα ατομικά πακέτα θέλει για τα αγαπημένα του πρόσωπα, στο όνομά τους, ως δώρο Φιλίας με τη Στέγη.
Για νέες εγγραφές πατάμε εδώ.

Για τις εκδηλώσεις / παραστάσεις με εισιτήριο
Οι τιμές για Φίλους αναφέρονται στις πληροφορίες εισιτηρίων ανά εκδήλωση και είναι μειωμένες κατά 20-30% σε σχέση με τις κανονικές, εκτός από τις περιπτώσεις εκδηλώσεων τρίτων φορέων ή όταν αναφέρεται κάτι διαφορετικό.
Πακέτο 5 εισιτηρίων Φίλων
Προσφέρεται στην τιμή των τεσσάρων μονών εισιτηρίων
 
Οι Φίλοι μπορούν να εξαργυρώνουν πόντους σε εισιτήρια Β ζώνης (100 πόντοι = 1 εισιτήριο) ή μπορούν να χρησιμοποιούν τα ενεργά από τα 4 ανοιχτά εισιτήρια που αγόρασαν κατά την εγγραφή τους

Οι υπόλοιπες ειδικές κατηγορίες τιμών ισχύουν χωρίς περαιτέρω έκπτωση και για τους Φίλους (ΑΜΕΑ, Ζώνη 7 €). Με την επιλογή αυτών των τιμών, οι αντίστοιχοι πόντοι πιστώνονται αυτόματα στον λογαριασμό Φίλου.
Συνδεόμαστε στον λογαριασμό μας εδώ.
 
ΣΗΜΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ & ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Online 

Με σύνδεση στο ηλεκτρονικό προφίλ Φίλου, χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς μας κωδικούς σύνδεσης και τον κωδικό από την προσωπική μας κάρτα Φίλου. Οι πόντοι αγορών αποδίδονται αυτόματα. Τρόποι πληρωμής: πιστωτική κάρτα ή εξαργύρωση πόντων ή ανοιχτών εισιτηρίων. Συνδεόμαστε στον λογαριασμό μας εδώ.
Στο ταμείο Φίλων 
Κτίριο Στέγης, 1ος όροφος, καθημερινά 9:00-21:00, με ονοματεπώνυμο ή την προσωπική κάρτα Φίλου. Τρόποι πληρωμής: μετρητοίς, πιστωτική κάρτα ή εξαργύρωση πόντων ή ανοιχτών εισιτηρίων.
Τηλεφωνικά
Γραμμή Φίλων 213 017 8200 καθημερινά 9:00-20:00, με ονοματεπώνυμο ή την προσωπική κάρτα Φίλου. Τρόποι πληρωμής πιστωτική κάρτα ή εξαργύρωση πόντων ή ανοιχτών εισιτηρίων.
Προσοχή!
Δεν είναι δυνατή η χρήση ειδικών τιμών Φίλων στις αγορές εισιτηρίων από το κανάλι πώλησης του Καταστήματος IANOS στην οδό Σταδίου.
 
ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΝΤΩΝ

Πίστωση πόντων  
1
= 1 πόντος
Κάθε 1€ που διαθέτουμε για αγορά εισιτηρίων στη Στέγη μεταφράζεται αυτομάτως σε 1 πόντο στον λογαριασμό μας. Απαραίτητη προϋπόθεση, να έχουμε κάνει την αγορά έχοντας δώσει τα στοιχεία μας ώστε το σύστημα να αναγνωρίσει την ιδιότητα του Φίλου. Ισχύει για όλους τους τρόπους πληρωμής.

Εξαργύρωση πόντων
100
πόντοι = 1 εισιτήριο Β' ζώνης
Κάθε 100 πόντοι ήδη πιστωμένοι στον λογαριασμό μας μπορούν να εξαργυρωθούν  σε 1 εισιτήριο Β ζώνης ή μικρότερης αξίας, όποτε το επιθυμούμε και βάσει διαθεσιμότητας θέσεων στην παράσταση που επιθυμούμε. Όταν επιλέγουμε τον τρόπο πληρωμής "εξαργύρωση πόντων", η αφαίρεση των πόντων από τον λογαριασμό μας είναι αυτόματη, εφόσον ολοκληρωθεί επιτυχώς η διαδικασία αγοράς.
Επικοινωνούμε με τους Φίλους της Στέγης για περισσότερες πληροφορίες για αγορές εισιτηρίων, τιμές Φίλων & σύστημα πόντων.