ΣΙΝΕΜΑΣΚΟΠ με stop στη Σύρο! / ΣΤΕΓΗ
menu

ΣΙΝΕΜΑΣΚΟΠ με stop στη Σύρο!

Ένα καλοκαιρινό κινηματογραφικό εργαστήριο για τους εφήβους της Σύρου.

Εργαστήριο:  2 Ιουλ - 9 Ιουλ 2015
Παρουσίαση / Προβολή των ταινιών του εργαστηρίου: 10 Ιουλ 2015
Έφηβοι 14-17 ετών
Έφηβοι που ζουν στη Σύρο και αγαπούν τον κινηματογράφο έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τη δική τους ταινία σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σύρου (SIFF).
Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν
Γλώσσα: Ελληνικά
Η Στέγη ταξιδεύει και πάλι στην περιφέρεια με το ΣΙΝΕΜΑΣΚΟΠ, ένα κινηματογραφικό εργαστήριο για εφήβους ηλικίας 14-17 χρονών που ζουν στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, τη Σύρο, και επιθυμούν να εξερευνήσουν τη γλώσσα του σινεμά. Οι συμμετέχοντες εργάζονται πάνω σε ιδέες για ιστορίες, τις μετατρέπουν σε σενάρια και τις κινηματογραφούν, χρησιμοποιώντας κάμερες και εξοπλισμό που τους παρέχουμε εμείς!
 
Τo εργαστήριo πραγματοποιείται από τους σκηνοθέτες Oliwia Twardowska και Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο.
 
Το εργαστήριο κινηματογράφου αποτελεί συνδιοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σύρου (SIFF) και της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

διαβάστε περισσότερα

Προϋποθέσεις:
1. Γράψτε την κεντρική ιδέα για μια ιστορία (μέχρι 50 λέξεις)
2. Τραβήξτε τρεις φωτογραφίες για να μας περιγράψετε ένα στιγμιότυπο της ιστορίας (παρακαλούμε όχι περισσότερες). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας, τη φωτογραφική σας μηχανή ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή.

Για να συμμετάσχετε στο εργαστήριο παρακαλούμε να υποβάλλετε τα παραπάνω, αποστέλλοντας email στο cinemascope@syrosfilmfestival.org

Εναλλακτικά ταχυδρομήστε ή αφήστε μας το φάκελό σας στη διεύθυνση:
SIFF – Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σύρου
Ταχυδρομική θυρίδα 19
Σύρος, 84100 Ελλάδα

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η Δευτέρα 25 Μαΐου 2015 (σφραγίδα ταχυδρομείου). Οι απαντήσεις θα δοθούν την Τρίτη 2 Ιουνίου 2015.

Χώρος διεξαγωγής: Ερμούπολη Σύρου
 

χορηγίες / συνεργασίες

Με την υποστήριξη

Χορηγός φιλοξενίας

Επίσημος ιατρικός υποστηρικτής