Συμπληρωματικό δρομολόγιο του shuttle bus για την απογευματινή παράσταση της Κυριακής 17/3 του "Καλού ανθρώπου του Σετσουάν". / ΣΤΕΓΗ
menu

Συμπληρωματικό δρομολόγιο του shuttle bus για την απογευματινή παράσταση της Κυριακής 17/3 του "Καλού ανθρώπου του Σετσουάν".

15 Φεβ 2013
Για την εξυπηρέτηση του κοινού της απογευματινή παράστασης του Καλού ανθρώπου του Σετσουάν της Κυριακής 17 Μαρτίου στις 16:00 έχουν προστεθεί συμπληρωματικά δρομολόγια του shuttle bus.
Τα δρομολόγια για τη μεταφορά του κοινού από το σταθμό ΜΕΤΡΟ Συγγρού-Φιξ προς τη Στέγη ξεκινούν στις 15:00. Μετά το πέρας της παράστασης, στις 18:30, θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια μεταφοράς του κοινού από τη Στέγη προς το σταθμό ΜΕΤΡΟ Συγγρού-Φιξ.

Το λεωφορείο ξεκινά από τον κυκλικό κόμβο μετεπιβίβασης Λεωφορείων του ΟΑΣΑ (πλησίον του διατηρημένου τμήματος του παλαιού κτηρίου ΦΙΞ) και  καταλήγει στην κεντρική είσοδο της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών. Στο παρμπρίζ του οχήματος, υπάρχει πλαστικοποιημένη πινακίδα με το λογότυπο της Στέγης, για να είναι αναγνωρίσιμο από το κοινό.

Η χρήση του shuttle bus είναι δωρεάν για το κοινό.