Ανακοίνωση υποβολής προτάσεων: Μουσική παράσταση για γονείς & βρέφη 10 μηνών - 2,5 ετών / ΣΤΕΓΗ
menu

Ανακοίνωση υποβολής προτάσεων: Μουσική παράσταση για γονείς & βρέφη 10 μηνών - 2,5 ετών

27 Αυγ 2015
Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση ζητά προτάσεις για τη δημιουργία πρωτότυπης παράστασης με επίκεντρο τον ήχο-μουσική, που να απευθύνεται ειδικά στο κοινό των βρεφών 10 μηνών - 2,5 ετών που συνοδεύονται από ενήλικα. Η παράσταση μπορεί να συμπεριλαμβάνει επίσης φωνητικά, εικόνα, κίνηση και απλά σκηνικά στοιχεία. Η διάρκεια της παράστασης πρέπει να είναι 15-20 λεπτά. Οι τεχνικές προδιαγραφές της θα πρέπει να επιτρέπουν την υλοποίησή της σε χώρους εκτός θεατρικών ή συναυλιακών σκηνών.

Η Στέγη έχει αναπτύξει ήδη σειρά δράσεων για βρέφη και πολύ μικρά παιδιά που συνοδεύονται από τους γονείς τους και σκοπεύει να ενισχύσει την προσφορά της στο πεδίο αυτό.

Η παράσταση που θα επιλεγεί, θα ενταχθεί στο Φεστιβάλ BIG BANG που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο 2016.

Οι ενδιαφερόμενες και ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν τις προτάσεις τους έως την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015.
Ενημέρωση για την αποδοχή ή την απόρριψη θα αποσταλεί αποκλειστικά μέσω e-mail μέχρι τις 13 Νοεμβρίου 2015.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε αναλυτικά τις οδηγίες σχετικά με την κατάθεση προτάσεων.
 
Για την υποβολή της πρότασής σας, πατήστε εδώ.
 
 
Το BIG BANG είναι ένα συναρπαστικό φεστιβάλ μουσικής για παιδιά, για τις ανάγκες του οποίου μεγάλα πολιτιστικά κέντρα της Ευρώπης μεταμορφώνουν το χώρο τους σε έναν μουσικό λαβύρινθο γεμάτο περιπέτειες. Οι νεαροί φίλοι μας, σε αυτό τους το ταξίδι, θα παρακολουθήσουν και θα βιώσουν ένα πολύχρωμο μουσικό πρόγραμμα, με συναυλίες, ηχητικές εγκαταστάσεις και εργαστήρια. Στο BIG BANG, μουσικοί από διαφορετικά είδη και στυλ θα προσπαθήσουν να βρουν ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος παρουσίασης της μουσικής τους σε παιδιά.

Το BIG BANG δεν είναι απλώς ένα φεστιβάλ που απευθύνεται σε παιδιά, αλλά προϋποθέτει και τη δική τους συμμετοχή σε αυτό. Σε κάθε εκδήλωση, επαγγελματίες μουσικοί ανοίγουν διάλογο με τους νεαρούς τραγουδιστές και οργανοπαίκτες και μοιράζονται τη σκηνή μαζί τους.

Το ευρωπαϊκό δίκτυο BIG BANG είναι μια πρωτοβουλία της Zonzo Compagnie από το Βέλγιο. Με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έγινε πραγματικότητα η συνεργασία ανάμεσα σε πολιτιστικά κέντρα διαφόρων περιοχών της ευρωπαϊκής ηπείρου. Όλοι αυτοί οι φορείς αναλαμβάνουν να υπερασπιστούν μια κοινή αποστολή: να παρουσιάσουν τον πλούτο της μουσικής με έναν ευφάνταστο και περιπετειώδη τρόπο που να είναι προσιτός στα παιδιά.

Το πρώτο Φεστιβάλ BIG BANG στη Στέγη πραγματοποιήθηκε τον Μάιο 2015.