Παίζοντας με τους RootlessRoot / ΣΤΕΓΗ
menu

Παίζοντας με τους RootlessRoot

Μαθαίνουμε την πρακτική Fighting Monkey σε ένα εργαστήριο παιχνιδιού και κίνησης για έφηβους

RootlessRoot


ΟΚΤ - ΝΟΕ 2015
15:00-17:00
 
Έφηβοι 13-17 ετών
Πώς μπορούν τα παιχνίδια να μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες της ζωής; Πώς μπορεί η δημιουργική κίνηση να μας κάνει να απολαμβάνουμε περισσότερο τη ζωή;
36 € (και για τις τέσσερις συναντήσεις)
Από πολύ μικρή ηλικία μαθαίνουμε ότι πρέπει να προστατεύουμε τον εαυτό μας και να ελέγχουμε τη ζωή μας μέσα από γνώσεις που μας παρέχουν η οικογένεια και το σχολείο. Μαθαίνουμε ότι η γνώση είναι συγκέντρωση πολλών πληροφοριών και ότι εφαρμόζεται με κανόνες που ορίζουν τι να κάνεις και τι να μην κάνεις. Η ζωή όμως είναι ένα μυστηριώδες και περίεργο ταξίδι στο άγνωστο και το αναπάντεχο, γεμάτη εναλλαγές από ευχάριστες, συναρπαστικές αλλά και δυσάρεστες εκπλήξεις.

Η πρακτική Fighting Monkey της χορευτικής ομάδας RootlessRoot είναι μια μέθοδος ανάπτυξης των δημιουργικών και στρατηγικών δυνατοτήτων της κίνησής μας. Ένα εργαλείο για να βελτιώσουμε την ικανότητά μας να διαχειριζόμαστε τις δυσκολίες και το άγνωστο, αλλά και να ανακαλύπτουμε κρυμμένες δυνατότητες του σώματός μας.

Βασίζεται σε απλές ασκήσεις που μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις ατομικές μας στρατηγικές επιβίωσης και δημιουργίας, μέσα από παιχνίδια. Αλλά είναι επίσης ένα πρακτικό εργαλείο για όποιον θέλει να διευρύνει τις κινητικές του ικανότητες.

Σε αυτό το εργαστήριο για εφήβους θα παίξουμε παιχνίδια που βελτιώνουν την ελαστικότητα, την πλαστικότητα και την ενέργειά μας. Θα παίξουμε παιχνίδια για να καταλάβουμε πόσο ευπροσάρμοστοι και δημιουργικοί μπορούμε να είμαστε τις στιγμές που δεν έχουμε υπό τον έλεγχό μας καμία κατάσταση και πώς αυτό μπορεί να γίνει διασκεδαστικό όσο και ο χορός.

Θα παίξουμε παιχνίδια για να διασκεδάσουμε! Ακολουθήστε μας και μπείτε στο παιχνίδι.

συντελεστές

Συντελεστές:
Λίντα Καπετανέα & Jozef Fruček – RootlessRoot: χορογράφοι & χορευτές
Αντώνης Στρούζας: χορευτής

διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνίες:
Τα Σάββατα 31 Οκτωβρίου & 7, 14 και 21 Νοεμβρίου 2015
 
Ώρες:
15:00-17:00

Κρατήσεις:
Tηλ: 213 017 8002
Email: education@sgt.gr

χορηγίες / συνεργασίες

Με την υποστήριξη

Χορηγός φιλοξενίας

Επίσημος ιατρικός υποστηρικτής