Χώροι | Στέγη Ιδρύματος Ωνάση / ΣΤΕΓΗ
menu

Χώροι

Οι εσωτερικοί χώροι της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, με συνολική έκταση 18.000 τ.μ., αναπτύσσονται σε 7 ορόφους και 9 υπόγεια επίπεδα. Στις σύγχρονες και λειτουργικές εγκαταστάσεις του κτιρίου περιλαμβάνονται: 
 
Κεντρική Σκηνή: Αμφιθεατρική αίθουσα χωρητικότητας 880 ατόμων. Η δυνατότητα πολλαπλών τρόπων διαμόρφωσης της σκηνής αλλά και διαφορετικού φωτισμού της καθιστούν αυτή την εντυπωσιακή αίθουσα κατάλληλη για την πραγματοποίηση μεγάλου εύρους εκδηλώσεων, όπως παραστάσεις θεάτρου και χορού, συναυλίες, κινηματογραφικές προβολές, διαλέξεις και συνέδρια.

Μικρή Σκηνή: Αίθουσα 220 θέσεων που μπορεί να φιλοξενήσει μικρότερης κλίμακας εκδηλώσεις, όπως θεατρικές, μουσικές ή χορευτικές παραστάσεις, παρουσιάσεις, διαλέξεις, κινηματογραφικές προβολές (πολυμέσων, εικονικής πραγματικότητας), σεμινάρια και συνέδρια.

Αίθουσα εκθέσεων & διαλέξεων: Αίθουσα στον 5ο όροφο που μπορεί να φιλοξενήσει γύρω στα εκατό άτομα, σε ελεύθερη διάταξη, ιδανική για διαλέξεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, συζητήσεις στρογγυλής τράπεζας.
 
Εκθεσιακός Χώρος: Ειδικά διαμορφωμένος χώρος 700 τ.μ. στο υπόγειο επίπεδο του κτιρίου, για εκθέσεις και άλλες δράσεις.
 
Ελεύθεροι, ανοιχτοί χώροι αναπτύσσονται στους ορόφους της Στέγης, ιδανικοί για μικρότερες εκθέσεις ή συναντήσεις
 
Εστιατόριο-Μπαρ-Καφέ: Μπορείτε να ολοκληρώσετε την επίσκεψή σας στη Στέγη κάνοντας μία στάση για ποτό ή φαγητό στο μπαρ, το εστιατόριο ή το καφέ μας. Στους ιδιαίτερους και καλαίσθητους χώρους τους μπορείτε, επίσης, να πραγματοποιήσετε τις εταιρικές σας εκδηλώσεις ή κατά τη διάρκεια συνεδρίων και ημερίδων να απολαύσετε μικρά διαλείμματα με καφέ και ελαφρύ γεύμα. Επιπλέον, το εστιατόριο του τελευταίου ορόφου με τον ειδικά διαμορφωμένο υπαίθριο χώρο του, προσφέρεται για εκδηλώσεις με πανοραμική θέα της Αθήνας.

Υπόγειοι χώροι στάθμευσης
Άνετη & οικονομική στάθμευση εντός του κτιρίου της Στέγης (Είσοδος από την οδό Λεοντίου)
5€ / 3 ώρες
Ωράριο λειτουργίας: Δε.–Κυρ. 08:00-01:00
Τ.: 2130 023 192

Ενοικίαση χώρων
Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, ανοιχτή σε εξωτερικές συνεργασίες,  διαθέτει τους χώρους της σε φορείς και οργανισμούς που επιθυμούν τη διοργάνωση συνεδρίων, ημερίδων, συνεντεύξεων τύπου κ.ά., ενώ επίσης προσφέρει τη δυνατότητα παράθεσης επαγγελματικών δείπνων ή πραγματοποίησης άλλων εταιρικών εκδηλώσεων στους καλαίσθητους χώρους του καφέ, του μπαρ και των εστιατορίων της. Εάν ενδιαφέρεστε να διοργανώσετε την εκδήλωσή σας στη Στέγη, μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα.

Επικοινωνία:
Ιωάννα Μαργαρίτη
T.: 213 017 8060 
Email: i.margariti@sgt.gr

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ενοικίαση χώρων

Για την ενοικίαση των χώρων της Στέγης μπορείτε να υποβάλετε το αίτημά σας συμπληρώνοντας τις απαραίτητες πληροφορίες στα πεδία που ακολουθούν (*).

Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομα του φορέα διοργάνωσης της εκδήλωσης ή της εταιρείας διοργάνωσης για λογαριασμό τρίτου.

Παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία του πελάτη σας ή τον τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται.
Διαφορετικά επαναλάβατε το προηγούμενο πεδίο (Φορέας Διοργάνωσης).

Παρακαλώ σημειώστε επιπλέον πληροφορίες ή απορίες σχετικά με το αίτημά σας.


Στοιχεία Επικοινωνίας