Εισιτήρια | Στέγη Ιδρύματος Ωνάση / ΣΤΕΓΗ
menu

Εισιτήρια

Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση υπερασπίζεται πάντα την απεριόριστη πρόσβαση όλων μας στον πολιτισμό.

• περισσότερες θέσεις των 7€ για όλους, σε επιλεγμένες παραστάσεις
• θέσεις των 7€ για τους κατοίκους της γειτονιάς της Στέγης*
• θέσεις ανέργων και θέσεις ΑμεΑ έως 5€ σε όλες τις παραστάσεις
• μειωμένα εισιτήρια σε όλες τις ζώνες
• εισιτήρια για παρέες στη Στέγη: 5-9 άτομα (μικρή παρέα) και 10+ άτομα (μεγάλη παρέα), με μεγάλες εκπτώσεις
• εισιτήρια early bird σε επιλεγμένες παραστάσεις
• εισιτήρια combo σε χαμηλότερες τιμές (συνδυασμός παραστάσεων)

Μειωμένα εισιτήρια δικαιούνται φοιτητές, άτομα ηλικίας 65+, παιδιά και νέοι 6-26 ετών, Φίλοι της Στέγης, παρέες θεατών, ομαδικά εισιτήρια φορέων και συλλόγων, στρατιώτες, κάτοχοι Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι.

*Εισιτήρια για τη γειτονιά της Στέγης
Ισχύει για τις περιοχές Νέος Κόσμος, Κουκάκι, Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο, Καλλιθέα.

Οι θέσεις αγοράζονται μόνο με φυσική παρουσία στο ταμείο και με την προσκόμιση ταυτότητας και ΔΕΚΟ στο όνομα του κατοίκου.

Η αγορά γίνεται βάσει διαθεσιμότητας τη στιγμή του αιτήματος και δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στην επιλογή θέσης.

Όταν το κανονικό εισιτήριο μιας παράστασης είναι ίσο ή μικρότερο των 7€ δεν ισχύει ειδική τιμή γειτονιάς.

Κάθε κάτοικος δικαιούται αγορά ενός (1) εισιτηρίου ανά παραγωγή.

Εάν ο κάτοικος επιθυμεί να αγοράσει εισιτήρια και για την οικογένειά του, θα πρέπει μαζί με τον λογαριασμό ΔΕΚΟ να προσκομίσει και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, όπου αναφέρονται τα μέλη της οικογένειάς του (και πάλι ισχύει ο περιορισμός 1 εισιτήριο ανά μέλος οικογένειας για κάθε παραγωγή).

Για τα εισιτήρια γειτονιάς δεν γίνονται προκρατήσεις τηλεφωνικά ή με email.
 
Προπωλήσεις
Η γενική προπώληση εισιτηρίων ξεκινά 3 εβδομάδες νωρίτερα από την πρεμιέρα της εκάστοτε παραγωγής και η προπώληση Φίλων, 1 μήνα νωρίτερα. Η προπώληση early bird ξεκινάει ταυτόχρονα για το γενικό κοινό και τους Φίλους, περίπου 2 μήνες πριν από την πρεμιέρα. Iσχύει για τις παραστάσεις στις οποίες εφαρμόζεται.
Οι ακριβείς ημερομηνίες προπωλήσεων ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα της Στέγης.

Eπικοινωνία, πληροφορίες και πώληση εισιτηρίων 
Γραμμή εισιτηρίων
Τηλ.: 210 900 5 800
Δευτέρα-Κυριακή 9:00-21:00

Γραμμή Φίλων της Στέγης
Τηλ.: 213 017 8200
Δευτέρα-Κυριακή 9:00-20:00

Ηλεκτρονική πώληση εισιτηρίων 
Για online αγορά εισιτηρίων πατήστε εδώ.
Γίνονται δεκτές πιστωτικές & χρεωστικές κάρτες Amex, Visa, MasterCard & Diners

Οι Φίλοι της Στέγης μπορούν να πραγματοποιούν τις αγορές των εισιτηρίων τους μέσα από το ηλεκτρονικό προφίλ τους, κάνοντας login με τον προσωπικό τους κωδικό χρήστη & το password τους, για να ξεκλειδώνουν τις εκπτώσεις και τις προπωλήσεις τους.

Εκδοτήρια στη Στέγη 
Συγγρού 107
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Κυριακή 9:00-21:00
infotickets@sgt.gr

Γίνονται δεκτές πιστωτικές κάρτες Amex, Visa, MasterCard & Diners.

Σημεία πώλησης εκτός Στέγης
Στο δίκτυο καταστημάτων Public
Στο κατάστημα IANOS της οδού Σταδίου (η αγορά εισιτηρίων πραγματοποιείται μόνο με μετρητά)
 
Παραλαβή εισιτηρίων
 
e-ticket 
Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για τις online και τηλεφωνικές αγορές εισιτηρίων.
Τυπώστε το εισιτήριό σας ή κατεβάστε το στην κινητή συσκευή σας από όπου κι αν βρίσκεστε και μπείτε με αυτό απευθείας στην αίθουσα. (Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη για κάποιες κατηγορίες μειωμένων εισιτηρίων.)

Αυτόματα μηχανήματα εκτύπωσης προπληρωμένων εισιτηρίων (Kiosks)
Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στον 1ο όροφο της Στέγης.
Δε-Κυρ 9:00-21:00 με χρήση της πιστωτικής σας κάρτας με την οποία έγινε η αγορά ή του αριθμού κράτησης και του κωδικού Pin.

Εκδοτήρια Στέγης
Δε-Κυρ 9:00-21:00 με επίδειξη της πιστωτικής σας κάρτας, της αστυνομικής σας ταυτότητας και του αριθμού κράτησης.

Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα της Στέγης sgt.gr ή καλέστε στο 210 900 5 800.

Mε την υποστήριξη:
http://www.sgt.gr/_repository/1/inline/TMINTWordmarkBlueRGB-High(2015v1).jpg
Πληροφορίες εισιτηρίων

Η επιστροφή εισιτηρίων είναι δυνατή μόνο υπό προϋποθέσεις. 
Σε περίπτωση ματαίωσης παράστασης ή μέρους αυτής, ενημερώνεστε για την επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου με αντίστοιχη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Στέγης.
Επιτρέπεται η ακύρωση εισιτηρίων και επιστροφή χρημάτων, μόνον εφόσον πραγματοποιηθεί το αργότερο έως και μισή ώρα από την έναρξη της παράστασης για την οποία αγοράστηκε.

Η διάθεση εισιτηρίων ηλεκτρονικά, τηλεφωνικά και σε σημεία πώλησης εισιτηρίων από τρίτους σταματά 30 λεπτά πριν την έναρξη, την ημέρα της παράστασης. Τα τελευταία 30 λεπτά, η διάθεση γίνεται μόνο στα εκδοτήρια της Στέγης.

Εισιτήρια μειωμένης τιμής
• Ισχύει φοιτητικό εισιτήριο για τους φοιτητές και σπουδαστές σε δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
• Ειδικές τιμές εισιτηρίων ισχύουν για νέους έως 26 ετών, άτομα με αναπηρίες (ΑμεΑ) και το συνοδό τους, άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών, τρίτεκνους και πολύτεκνους, στρατιώτες.
• Ειδικές τιμές εισιτηρίων ισχύουν με επίδειξη κάρτας ανεργίας για αγορές από τα εκδοτήρια της Στέγης. Είναι απαραίτητη η επίδειξη της σχετικής κατά περίπτωση ταυτότητας (φοιτητικό πάσο κ.ά.) κατά την έκδοση των εισιτηρίων και κατά τον έλεγχό τους.
• Ειδικές τιμές εισιτηρίων ισχύουν για τους Φίλους της Στέγης.
• Ειδικές τιμές εισιτηρίων ισχύουν για μικρές παρέες από 5 έως 9 άτομα και μεγάλες παρέες από 10 άτομα και πάνω.
• Έκπτωση 20% ισχύει για τους κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων σε όλα τα εισιτήρια των παραγωγών της Στέγης (δεν θα ισχύει σε περιπτώσεις παραγωγών τρίτων ή μετακλήσεων). 

Θέσεις για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ):
Προβλέπονται θέσεις στην πλατεία και τους εξώστες των θεάτρων.


Γενικές πληροφορίες

Γενική ώρα έναρξης παραστάσεων
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ 20:30
ΜΙΚΡΗ ΣΚΗΝΗ 21:00

Η ώρα έναρξης ισχύει για όλες τις παραστάσεις, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά στο πρόγραμμα ή στην ιστοσελίδα της Στέγης.

Είσοδος στις εκδηλώσεις των κύκλων Λέξεις & Σκέψεις:
Η είσοδος στις εκδηλώσεις των κύκλων Λέξεις & Σκέψεις είναι δωρεάν και τηρείται σειρά προτεραιότητας. Η διανομή των δελτίων εισόδου ξεκινά μία (1) ώρα πριν από κάθε εκδήλωση.

Σας θυμίζουμε ότι:
Η είσοδος στους χώρους εκδηλώσεων μετά την έναρξη της παράστασης δεν είναι δυνατή, παρά μόνο στο διάλειμμα, εφόσον αυτό προβλέπεται. Κατά τη διάρκεια των παραστάσεων δεν επιτρέπεται η λήψη φωτογραφιών με ή χωρίς φλας, η μαγνητοφώνηση και η βιντεοσκόπηση, καθώς και η χρήση κινητών τηλεφώνων.
Το κάπνισμα εντός των χώρων της Στέγης δεν επιτρέπεται.
Η κατανάλωση τροφίμων & ποτών επιτρέπεται στο μπαρ και το εστιατόριο της Στέγης.
Για τα παιδιά κάτω των έξι (6) ετών, η είσοδος είναι δυνατή μόνο στις παιδικές παραστάσεις.
Το φιλοδώρημα στους εργαζόμενους της Στέγης δεν επιτρέπεται.

_______________________________________________________________

Όροι & προϋποθέσεις
H ΣΤΕΓΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ δημιούργησε τη διαδικτυακή υπηρεσία πώλησης εισιτηρίων για τη γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτησή σας. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους, διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγησή σας στην ιστοσελίδα της ΣΤΕΓΗΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ («Site») συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτών. Η ΣΤΕΓΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των παρόντων όρων, οι οποίοι θα ισχύουν όπως εκάστοτε δημοσιεύονται στο Site.
 
ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ
Οι Όροι Αγοράς Εισιτηρίων είναι συμπληρωματικοί των Όρων Χρήσης του Site. Κάθε εισιτήριο που αγοράζετε αποτελεί την άδεια για την παρακολούθηση της συγκεκριμένης εκδήλωσης της ΣΤΕΓΗΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ και υπόκειται στους επιπλέον όρους που τυχόν αναγράφονται επί του εισιτηρίου.
 
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Η πληρωμή των εισιτηρίων μέσω του Site γίνεται αποκλειστικά με χρέωση πιστωτικής κάρτας του χρήστη. Στην Ιστοσελίδα γίνονται αποδεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες Visa® και MasterCard®, Diners Club® και American Express®. Οι συναλλαγές των χρηστών στην Ιστοσελίδα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (ψηφιακό πιστοποιητικό κρυπτογραφημένο με SSL 128-bit, έλεγχος του τριψήφιου κωδικού ασφαλείας της πιστωτικής κάρτας [CVV], επιπρόσθετα συστήματα ασφαλείας online συναλλαγών όπως το Verified By Visa™ από τη Visa® ή το SecureCode™ της MasterCard®), τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Η χρέωση της κάρτας γίνεται με την κράτηση των εισιτηρίων και την ολοκλήρωση της συναλλαγής μέσω διαδικτύου.
 
Η ΣΤΕΓΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ, για λόγους ασφαλείας, δεν αποθηκεύει τα στοιχεία καμίας πιστωτικής κάρτας για μελλοντική χρήση, επομένως ο χρήστης πρέπει να επανεισαγάγει τα στοιχεία κάθε φορά που κάνει χρήση του Site για αγορά εισιτηρίων. Με την εισαγωγή των απαιτούμενων στοιχείων πιστωτικής κάρτας, ο χρήστης δηλώνει ρητώς ότι έχει το νόμιμο δικαίωμα χρήσης της πιστωτικής κάρτας. Η ΣΤΕΓΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη νόμιμης χρήσης πιστωτικών καρτών. Η παροχή στοιχείων πιστωτικής κάρτας δηλώνει τη συγκατάθεσή του χρήστη για δέσμευση του ποσού που αντιστοιχεί στο αντίτιμο των εισιτηρίων. Η υπηρεσία που παρέχεται με το παρόν αφορά στην αγορά εισιτηρίων μέσω πιστωτικής κάρτας και όχι απλή κράτηση.
 
Σε περίπτωση που η συναλλαγή με την πιστωτική κάρτα απορριφθεί για οποιονδήποτε λόγο από την εκδίδουσα τράπεζα ή το δίκτυο της πιστωτικής κάρτας (ενδεικτικά αναφέρονται λόγοι όπως υπέρβαση του πιστωτικού ορίου ή υποψία απάτης), τότε η παραγγελία των εισιτηρίων ακυρώνεται αυτομάτως.
 
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ
Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο η διαδικασία online αγοράς εισιτηρίων διακοπεί ή ανακύψει οποιοδήποτε πρόβλημα που εμποδίζει την ολοκλήρωση της χρέωσης της κάρτας, η κράτηση των εισιτηρίων ακυρώνεται. Εάν δεν εμφανιστεί μήνυμα επιβεβαίωσης της κράτησης εισιτηρίων μέσω σελίδας επιβεβαίωσης, μετά την αποστολή των στοιχείων σας για την ολοκλήρωση της πληρωμής ή, εάν προκύψει μήνυμα λάθους ή διακοπή της υπηρεσίας κατά την αποστολή των στοιχείων σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τη ΣΤΕΓΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ. Η ΣΤΕΓΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για χρηματική ή άλλη ζημία του χρήστη, σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο δεν έλαβε επιβεβαίωση της κράτησής του.
 
ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΧΡΕΩΣΗ
Σε περίπτωση που το ποσό που πληρώσατε για ένα εισιτήριο είναι προφανώς λανθασμένο και ασχέτως του λόγου για τον οποίο έγινε αυτό (λάθος εισαγωγή στοιχείων από εσάς ή από λάθος πληροφόρηση που είχατε ή από πρόσκαιρο λάθος στο λογισμικό του www.sgt.gr) τότε η ΣΤΕΓΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ θα έχει το δικαίωμα να ακυρώσει το εισιτήριό σας και να σας επιστρέψει την αξία του εισιτηρίου.
 
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ
Η παραλαβή των εισιτηρίων σας γίνεται στη ΣΤΕΓΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ. Προκειμένου να παραλάβετε τα εισιτήρια θα πρέπει –απαραιτήτως– να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα και την πιστωτική κάρτα την οποία χρησιμοποιήσατε για την αγορά των εισιτηρίων.
 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ – ΑΛΛΑΓΕΣ
Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων ή η αλλαγή των εισιτηρίων σας. Επίσης, δεν καλύπτονται εισιτήρια που έχουν χαθεί, κλαπεί ή καταστραφεί.
 
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ – ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Η ΣΤΕΓΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ έχει καταβάλει κάθε δυνατή επιμέλεια για τη διαφύλαξη της ασφάλειας της χρήσης του Site και των υπηρεσιών που παρέχονται μέσω αυτής. Συγκεκριμένα, η ΣΤΕΓΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ έχει λάβει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την προστασία της Ιστοσελίδας από ιούς, καθώς και από παράνομη ή/και μη εξουσιοδοτημένη χρήση της, όπως ενδεικτικά της μη εξουσιοδοτημένης πώλησης εισιτηρίων ή σύνδεσης (link) με το Site. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν εγγυάται την αδιάκοπη και άνευ οιουδήποτε σφάλματος λειτουργία της Ιστοσελίδας. Η ΣΤΕΓΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου του Site να διακρίνονται από πληρότητα και ορθότητα, χωρίς όμως να παρέχει σχετικές εγγυήσεις. Ο χρήστης αναγνωρίζει ότι το πρόγραμμα που δημοσιεύεται στο Site μπορεί να τροποποιηθεί για λόγους ανεξάρτητους από τη ΣΤΕΓΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ, όπως για παράδειγμα ασθένεια ή αδυναμία καλλιτεχνών. Σε καμία περίπτωση η ΣΤΕΓΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία τυχόν υποστεί ο χρήστης κατά την επίσκεψή του στο Site ή/και τη χρήση των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω αυτής ή/και την πρόσκαιρη αδυναμία χρήσης αυτών.
 
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Η εκ μέρους της ΣΤΕΓΗΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (τα «Προσωπικά Δεδομένα») γίνεται αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς των παρεχόμενων μέσω του Site της υπηρεσιών προς τους χρήστες. Η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων πραγματοποιείται σε πλήρη συμμόρφωση με τις εκάστοτε ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Αποδέκτες των Προσωπικών Δεδομένων δύνανται να είναι τα πιστωτικά και χρηματοδοτικά ιδρύματα, μέσω των οποίων προβαίνει ο χρήστης σε καταβολή της τιμής των εισιτηρίων που αγοράζει. Για την άσκηση του δικαιώματος πρόσβασης του Ν. 2472/1997 επικοινωνήστε με τη ΣΤΕΓΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ στο +30 2130178000 ή στείλτε email στο info@sgt.gr.