ΕΒΓΕ 2017 - Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης / ΣΤΕΓΗ
menu

ΕΒΓΕ 2017 - Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης

3 ΑΠΡ 2017
Κεντρική Σκηνή
Μια βραδιά γιορτής για τους σημαντικότερους εκπροσώπους από το χώρο της οπτικής επικοινωνίας στην Ελλάδα.
Τιμή 15 €

Για περισσότερες πληροφορίες και αγορά επισκεφθείτε το www.ebge.gr
Ο σχεδιασμός της οπτικής επικοινωνίας (communication design) είναι ένας από τους τομείς για το επίπεδο των οποίων μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι. Έλληνες δημιουργοί και δημιουργικά γραφεία διακρίνονται συνεχώς στο διεθνή στίβο, όχι μόνο κερδίζοντας βραβεία παγκοσμίου κύρους, αλλά και διεκδικώντας μεγάλους λογαριασμούς, σημαντικών πελατών από κάθε μεριά του πλανήτη μας.

Ένας από τους παράγοντες που συνέβαλαν στην ανάπτυξη και την ανάδειξη του τομέα αυτού στη χώρα μας είναι και η ιστορική πλέον διοργάνωση των Ε.Β.Γ.Ε., του θεσμού εκείνου που εδώ και 16 χρόνια συγκεντρώνει, αξιολογεί και επιβραβεύει τα καλύτερα έργα της ετήσιας παραγωγής, αλλά –ακόμη περισσότερο– έχει ενεργό ρόλο στην ανάπτυξη και την προβολή του χώρου αυτού, εντός και εκτός συνόρων.

Επιστέγασμα της όλης διοργάνωσης, κάθε χρόνο, είναι η τελετή απονομής των Ε.Β.Γ.Ε. Πρόκειται για μια βραδιά γιορτής, μια εξαιρετική ευκαιρία για τη συνάθροιση των σημαντικότερων εκπροσώπων του χώρου, αλλά και των φορέων της αγοράς που τους στηρίζει.

συντελεστές

Τα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης διοργανώνονται από το περιοδικό +DESIGN, ενώ τελούν υπό την αιγίδα του Παγκοσμίου Συμβουλίου Design (Ico-D) και της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας

διαβάστε περισσότερα

Για την παρακολούθηση της τελετής απαιτείται η αγορά εισιτηρίου, η τιμή του οποίου είναι 15 €.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.ebge.gr

χορηγίες / συνεργασίες

Διοργάνωση

Με την υποστήριξη

Χορηγός φιλοξενίας

Επίσημος ιατρικός υποστηρικτής