Η φωνή στη Στέγη: Η γυναίκα στο ελληνικό τραγούδι / ΣΤΕΓΗ
menu

Η φωνή στη Στέγη: Η γυναίκα στο ελληνικό τραγούδι

Ένα εργαστήριο για την ανθρώπινη φωνή

21 ΜΑΡ - 30 ΜΑΪ 2017
18:30-21:30
Δημιουργούμε μια ορχήστρα φωνών για να ερμηνεύσουμε Λένα Πλάτωνος, Φλέρυ Νταντωνάκη, Δανάη Στρατηγοπούλου και άλλες μεγάλες γυναικείες μορφές του ελληνικού τραγουδιού.
Κόστος συμμετοχής:
80 € (και για τις 10 συναντήσεις του κύκλου)
Το φετινό εργαστήριο φωνητικού συνόλου, «Η Φωνή στη Στέγη», είναι αφιερωμένο στις γυναικείες μορφές του ελληνικού τραγουδιού. Μια πληθώρα από τραγουδίστριες, συνθέτριες και στιχουργούς, που άφησαν το στίγμα τους στον καλλιτεχνικό χάρτη της Ελλάδας, μας δίνουν αφορμή για ένα μουσικό ταξίδι με κεντρικό άξονα την ανθρώπινη φωνή.

Στόχος του εργαστηρίου είναι να πειραματιστούμε με τη φωνή μας, αντιμετωπίζοντάς την σαν μουσικό όργανο, αλλά και να ανακαλύψουμε τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να συμβάλλουμε με τα προτερήματα και τις αδυναμίες μας σε ένα ομαδικό αποτέλεσμα.

Εξερευνώντας τη δύναμη της φωνής μας μέσα από τη συνύπαρξη με άλλες φωνές, θα δημιουργήσουμε μια ορχήστρα από φωνές που θα ερμηνεύσει έργα που έχουν συνθέσει ή τραγουδήσει εμβληματικές μορφές του ελληνικού τραγουδιού, όπως η Λένα Πλάτωνος, η Φλέρυ Νταντωνάκη, η Δανάη Στρατηγοπούλου κ.ά.

συντελεστές

Μάρθα Μαυροειδή: μουσικός

διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνίες:
Τις Τρίτες 21, 28 Μαρτίου, 4, 11, 25 Απριλίου, 2, 9, 16, 23 & 30 Μαΐου
 
Ώρες:
18:30-21:30

Κρατήσεις:
Tηλ: 213 017 8002
Email: education@sgt.gr

χορηγίες / συνεργασίες

Με την υποστήριξη

Χορηγός φιλοξενίας

Επίσημος ιατρικός υποστηρικτής