Συνάντηση με τον Daniel Fish / ΣΤΕΓΗ
menu

Συνάντηση με τον Daniel Fish

Made in USA | Who Left This Fork Here


18 ΝΟΕ 2016
11:00-12:30
Για ηθοποιούς και σκηνοθέτες
Στο πλαίσιο της παράστασης "Who Left This Fork Here" o καταξιωμένος Αμερικανός σκηνοθέτης και μετρ της ανεξάρτητης νεοϋορκέζικης σκηνής, Daniel Fish, συναντά ηθοποιούς και σκηνοθέτες.
Κόστος συμμετοχής: 6 €
Στη συνάντηση αυτή ο καταξιωμένος σκηνοθέτης Daniel Fish συζητά και αναλύει πώς προσεγγίζει θεατρικά και μη κείμενα.

Με ένα σώμα έργων που κινούνται στους χώρους του θεάτρου, του κινηματογράφου, της όπερας και του δοκιμίου, ο Ντάνιελ Φις είναι ο δημιουργός ενός εννοιολογικού θεάτρου που δεν στερείται ζωντάνιας και συγκίνησης, είτε πρόκειται για τη σκηνοθεσία ενός κλασικού έργου του Σαίξπηρ ή του Μολιέρου είτε για μία και μόνο σκηνή από ένα σενάριο, όπως έγινε με την Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού του Charlie Kaufman ή με αποσπάσματα από τα μυθιστορήματα των Jonathan Franzen και David Foster Wallace.

Το Who Left This Fork Here (2015) είναι μια καλωδιωμένη σκηνική ανατομία της τρίτης πράξης των Τριών Αδερφών του Τσέχοφ, με τρεις ξεχωριστές περφόρμερ διαφορετικής ηλικίας επί σκηνής. Καθεμία έχει μια συγκεκριμένη όσο και παράδοξη «αποστολή» να εκτελέσει ανάμεσα σε στοίβες από φανταιζί τούρτες, κάμερες αλλά και τεχνικούς που μπαινοβγαίνουν κουβαλώντας λαμπτήρες από νέον, καρέκλες, καλώδια, κάμερες και μικρόφωνα.

διαβάστε περισσότερα

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά χωρίς μετάφραση.

Απευθύνεται σε:
Ηθοποιούς και σκηνοθέτες

Κρατήσεις:
Tηλ: 213 017 8002
Email: education@sgt.gr

χορηγίες / συνεργασίες

Με την υποστήιξη της αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα

Με την υποστήριξη

Χορηγός φιλοξενίας

Επίσημος ιατρικός υποστηρικτής