Ανοιχτή πρόσκληση: Συναντήσεις με τη χορογράφο Άρια Μπουμπάκη / ΣΤΕΓΗ
menu

Ανοιχτή πρόσκληση: Συναντήσεις με τη χορογράφο Άρια Μπουμπάκη

13 Ιαν 2017
Η χορογράφος Άρια Μπουμπάκη θέλει να σας συναντήσει στο πλαίσιο του νέου της χορευτικού πρότζεκτ "162 Dance Meetings" που θα παρουσιαστεί στη Στέγη.
Ένα νέο χορευτικό πρότζεκτ γεννιέται μέσα από τις προσωπικές συναντήσεις σας με τη χορογράφο. Πώς ένα χορευτικό σόλο διαμορφώνεται μέσω των συναντήσεων με 81 διαφορετικά σώματα; Η απάντηση θα δοθεί στο 4ο Φεστιβάλ Νέων Χορογράφων στη Στέγη (1-2 Απριλίου 2017).
 
Δηλώστε συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 162dancemeetings@gmail.com
H επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει βάσει σειράς προτεραιότητας.
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα για το φεστιβάλ.
 
«Eπιθυμώ να ανταμώσουμε χορευτικά, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, σωματότυπου, ή φυσικής κατάστασης. Αν δεν έχετε χορέψει ποτέ στη ζωή σας, σας περιμένω με αγωνία. Μα αν είστε χορευτές ή ακροβάτες... ανυπομονώ! Κάθε συνάντηση θα είναι μοναδική και θα αποτελεί την κύρια πηγή υλικών και ιδεών για τη δημιουργία του έργου 162 Dance Meetings που θα παρουσιαστεί στο Φεστιβάλ Νέων Χορογράφων στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, τον Απρίλιο. Δηλώστε συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 162dancemeetings@gmail.com. Η απάντηση που θα λάβετε θα σας δίνει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το project, καθώς και τις οδηγίες για το επόμενο βήμα μας. Λόγω των μόλις 162 συναντήσεων, η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει με σειρά προτεραιότητας.»

χορηγίες / συνεργασίες

Με την υποστήριξη

Χορηγός φιλοξενίας

Επίσημος ιατρικός υποστηρικτής