Εργαστήριο με την Jennifer Walshe / ΣΤΕΓΗ
menu

Εργαστήριο με την Jennifer Walshe

Arditti Quartet & Jennifer Walshe


15 MAΡ 2017
18:00-20:00
Για μουσικούς, συνθέτες, εικαστικούς, περφόρμερς και για όλους όσοι ενδιαφέρονται για τη θεματική του εργαστηρίου
Mια δίωρη συζήτηση με την Ιρλανδή συνθέτρια Τζένιφερ Ουώλς για τη μουσική, τα εικαστικά στοιχεία και τη μυθοπλασία επί σκηνής.
Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν
Το πολύπλευρο έργο της Τζένιφερ Ουώλς περιλαμβάνει συνθέσεις για ορχήστες, κουαρτέτα εγχόρδων, χορωδίες και σύνολα μέχρι μουσική για ταινίες, καλλιτεχνικές εκθέσεις, εγκαταστάσεις και διαδικτυακά πρότζεκτ. Σε αυτήν τη συνομιλία, η καλλιτέχνις θα παρουσιάσει τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους προσεγγίζει το σώμα και τα εικαστικά στοιχειά επί σκηνής, καθώς και τη δημιουργία άλτερ-έγκο και τη μυθοπλαστική αφήγηση. 


Η Τζένιφερ Ουώλς θεωρείται η πιο πρωτότυπη συνθετική παρουσία από την Ιρλανδία τα τελευταία χρόνια. Χαρακτηριστικό της είναι ότι συχνά συμμετέχει στην εκτέλεση των έργων της ως vocalist. Ένα μεγάλο μέρος του έργου της αποτελείται από δύο πρότζεκτ στα οποία δημιουργεί φανταστικούς χαρακτήρες. Στο πρώτο από αυτά, με τον τίτλο Grupat, υποδυόμενη δώδεκα διαφορετικούς χαρακτήρες, δημιουργεί συνθέσεις, installations, φιλμ, φωτογραφίες, γλυπτά και μόδα. Το δεύτερο, με τον τίτλο Historical Documents of the Irish Avant-garde, είναι ουσιαστικά μια φανταστική ιστορία της μουσικής πρωτοπορίας στην Ιρλανδία τα τελευταία 187 χρόνια, με επινοημένα έργα, κριτικές και ντοκουμέντα.

διαβάστε περισσότερα

Κόστος συμμετοχής:
Δωρεάν

Απευθύνεται σε:
Μουσικούς, συνθέτες, εικαστικούς, περφόρμερς και γενικά σε όλους όσους ενδιαφέρονται για τη θεματική του εργαστηρίου

Γλώσσα:
Στα αγγλικά, χωρίς διερμηνεία

Ημερομηνία:
Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Ώρες:
18:00-20:00

Κρατήσεις:
Tηλ: 213 017 8002
Email: education@sgt.gr

χορηγίες / συνεργασίες

Με την υποστήριξη

Χορηγός φιλοξενίας

Επίσημος ιατρικός υποστηρικτής