Εργαστήριο με τη Maria Hassabi / ΣΤΕΓΗ
menu

Εργαστήριο με τη Maria Hassabi

Maria Hassabi


10 ΑΠΡ 2017
12:00-14:00
Για όλους όσοι ενδιαφέρονται για τη θεματική του εργαστηρίου
Ένα δίωρο εργαστήριο με την κυπριακής καταγωγής Μαρία Χασάπη που ακολουθεί εδώ και χρόνια μια προσωπική και εντελώς ξεχωριστή πορεία στη σκηνή της Νέας Υόρκης.
Κόστος συμμετοχής: 10 €
Αντλώντας από τη μοναδική χορογραφική πρακτική της Μαρίας Χασάπη, αυτό το δίωρο εργαστήριο θα έχει ως αποτέλεσμα τη μετάδοση ευαισθητοποίησης ως προς τη βραδύτητα, την ακινησία και το χώρο. Είναι ευπρόσδεκτοι άνθρωποι με οποιοδήποτε υπόβαθρο. Παρακαλούμε, να είστε προετοιμασμένοι να δουλέψετε σε εξωτερικό χώρο. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους κλειστά ή αθλητικά παπούτσια.

H κυπριακής καταγωγής Μαρία Χασάπη ακολουθεί εδώ και χρόνια μια προσωπική και εντελώς ξεχωριστή πορεία στη σκηνή της Νέας Υόρκης. Η γραφή της αντλεί στοιχεία από τη χορογραφική της παιδεία, αλλά και από την εικαστική ματιά της, τοποθετώντας το έργο της στα όρια μεταξύ χορού και περφόρμανς – γι’ αυτό άλλωστε έχει παρουσιαστεί τόσο σε μουσεία, όσο και σε θέατρα. Το καλλιτεχνικό της ιδίωμα και η προσήλωσή της σε αυτό έγιναν τα τελευταία χρόνια το διαβατήριό της για τα πιο σημαντικά φεστιβάλ, θέατρα και μουσεία Ευρώπης και Αμερικής, όπως πρόσφατα το MoMA της Νέας Υόρκης. Τα έργα της έχουν κάτι το σαγηνευτικό, κάτι που αποκαλύπτει τις μυστικές σχέσεις του ανθρώπινου σώματος με το χώρο και το χρόνο.

διαβάστε περισσότερα

Προϋπόθεσεις:
Παρακαλούμε, να είστε προετοιμασμένοι να δουλέψετε σε εξωτερικό χώρο. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους κλειστά ή αθλητικά παπούτσια.

Κόστος συμμετοχής:
10 €

Απευθύνεται σε:
Όλους όσοι ενδιαφέρονται για τη θεματική του εργαστηρίου

Ημερομηνία:
Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Ώρες:
12:00-14:00
 
Κρατήσεις:
Tηλ: 213 017 8002

χορηγίες / συνεργασίες

Με την υποστήριξη

Χορηγός φιλοξενίας

Επίσημος ιατρικός υποστηρικτής