Το Σάββατο 6 Μαΐου στη Στέγη, ανοιχτό φόρουμ της περφόρμανς "Sanctuary" και δημόσια παρουσίαση του εργαστηρίου «Εμείς οι πρόσφυγες: σενάριο για ένα σχιζοαναλυτικό σεμινάριο» / ΣΤΕΓΗ
menu

Το Σάββατο 6 Μαΐου στη Στέγη, ανοιχτό φόρουμ της περφόρμανς "Sanctuary" και δημόσια παρουσίαση του εργαστηρίου «Εμείς οι πρόσφυγες: σενάριο για ένα σχιζοαναλυτικό σεμινάριο»

6 Μαϊ 2017
Στο πλαίσιο του "Fast Forward Festival 4" το Σάββατο 6 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν στη Στέγη το ανοιχτό φόρουμ της περφόρμανς "Sanctuary" στις 12:00 και η δημόσια παρουσίαση του εργαστηρίου «Εμείς οι πρόσφυγες: σενάριο για ένα σχιζοαναλυτικό σεμινάριο» στις 19:00, παρουσία καλλιτεχνών και συμμετεχόντων.
Σάββατο 6 Μαΐου 2017 | 12:00 | Μικρή Σκηνή | Στέγη
Ανοικτό Φόρουμ της περφόρμανς "Sanctuary" με τους Brett Bailey, Lionel Tomm, Françoise Hemy, Karam Kafri, Ian Robert, Magd Asaad

Το ανοικτό φόρουμ της περφόρμανς Sanctuary σκοπεύει στην προαγωγή μιας συγκριτικής αντίληψης πάνω σε ζητήματα όπως η μετανάστευση, οι πρόσφυγες στην Ευρωπαϊκή Ένωση και η άνοδος του ακροδεξιού λαϊκισμού. Στόχος είναι να υπάρξει όσον το δυνατόν μεγαλύτερη ανταλλαγή ιδεών με το ακροατήριο και να ανοίξουμε έναν κριτικό και πολύπλευρο διάλογο που θα αποτελεί πηγή σκέψης και προβληματισμού. Το φόρουμ θα συντονίσει ο ιστορικός, εκπαιδευτικός και τ. Γενικός Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Κωστής Παπαϊωάννου.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα.

Σάββατο 6 Μαΐου 2017 | 19:00 | Μικρή Σκηνή | Στέγη
Δημόσια παρουσίαση του εργαστηρίου «Εμείς οι πρόσφυγες: σενάριο για ένα σχιζοαναλυτικό σεμινάριο»

Ένα σεμινάριο με μορφή ταινίας, για το σπίτι που όλοι βλέπουν, αλλά κανείς δεν μπορεί να προσεγγίσει.

Οι καλλιτέχνες Ayreen Anastas & Rene Gabri προσκαλούν μια ομάδα συμμετεχόντων διαφορετικών καταβολών να περάσουν μαζί 5 ημέρες, στη διάρκεια των οποίων θα μοιραστούν χρόνο, κείμενα, τα σπίτια τους, τις γειτονιές τους, τους φόβους τους και τις θέσεις τους σε ό,τι αφορά τον κόσμο, την πόλη και τη ζωή.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα για όλες τις παραγωγές του 4ου Fast Forward Festival της Στέγης.