Μια εκδήλωση για την καινοτομία και την εκπαίδευση, από τη Βρετανική Πρεσβεία, το Βρετανικό Συμβούλιο και το Σύνδεσμο Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση. / ΣΤΕΓΗ
menu

Μια εκδήλωση για την καινοτομία και την εκπαίδευση, από τη Βρετανική Πρεσβεία, το Βρετανικό Συμβούλιο και το Σύνδεσμο Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση.

13 Ιουν 2017
Εννέα πρωτοπόροι Έλληνες απόφοιτοι Βρετανικών Πανεπιστημίων θα μοιραστούν με το κοινό την προσωπική τους ιστορία έχοντας στη διάθεσή τους έξι λεπτά και δυνατότητα χρήσης 10 εικόνων.
Η Βρετανική Πρεσβεία και το Βρετανικό Συμβούλιο με τη συνεργασία του Συνδέσμου Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση διοργανώνουν στο πλαίσιο της Εβδομάδας Καινοτομίας την εκδήλωση «Καινοτομία και Εκπαίδευση: Εννέα προσωπικές ιστορίες καινοτομίας από απόφοιτους Βρετανικών Πανεπιστημίων». Τι κοινό έχουν ένας γενετιστής, ένας διευθυντής ορχήστρας, ένας τραπεζίτης κι ένας οφθαλμίατρος από την Ελλάδα; Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει από πρώτο χέρι πώς πετυχημένοι στον τομέα τους επιστήμονες και επιχειρηματίες διακρίθηκαν με το έργο τους στην Ελλάδα. Εννέα πρωτοπόροι Έλληνες  απόφοιτοι Βρετανικών Πανεπιστημίων θα μοιραστούν με το κοινό την προσωπική τους ιστορία έχοντας στη διάθεσή τους έξι λεπτά και δυνατότητα χρήσης 10 εικόνων. Στο τέλος της βραδιάς το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει την πιο ενδιαφέρουσα από τις παρουσιάσεις.

13 Ιουνίου 2017 | 19:30 | Μικρή Σκηνή

χορηγίες / συνεργασίες

Με την υποστήριξη

Χορηγός φιλοξενίας

Επίσημος ιατρικός υποστηρικτής