Το απίθανο ταξίδι / ΣΤΕΓΗ
menu

Το απίθανο ταξίδι

ΟΚΤ 2017 – ΦΕΒ 2018
11:00-12:15
 
Για μαθητές Δ’, Ε’ & ΣΤ’ Δημοτικού και Α’ Γυμνασίου
3, 2, 1… Πάμε! Φέτος, το σχολείο σου γίνεται κινηματογραφικό πλατό για ένα ταξίδι απίθανο, αλλά αληθινό. Σουρεαλισμός, κινηματογραφικά εφέ, ζωντανή μουσική, κίνηση και βίντεο με πρωταγωνιστή εσένα.
5 € ανά μαθητή
Πες «ναι!» στο κάλεσμα του πρωτοπόρου σκηνοθέτη και ταχυδακτυλουργού Ζωρζ Μελιές και ξεκίνα, μαζί με τους συμμαθητές σου, «Το απίθανο ταξίδι» ανάμεσα στον αληθινό και το φανταστικό κόσμο του κινηματογράφου.

Ζωντανή μουσική, βίντεο και κίνηση, σε μια παράσταση για τρεις φίλους που ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο, στην εποχή του βωβού κινηματογράφου, για να ζήσουν μια περιπέτεια που θα τους οδηγήσει σε μακρινούς πλανήτες και θα τους φέρει αντιμέτωπους με παράδοξα εμπόδια. Στόχος τους είναι να απελευθερώσουν τον Ζωρζ Μελιές, που κρατείται φυλακισμένος από τους εχθρούς της φαντασίας. Για να το πετύχουν αυτό, όμως, θα πρέπει να βρουν τρόπο ώστε από τη σκηνή να εισχωρήσουν στην οθόνη του κινηματογράφου, κάτι που μπορεί να συμβεί μόνο με τη δική σου βοήθεια και φαντασία.

Ψηφιακές προβολές, κινηματογραφικά εφέ και… να πώς η ταινία σου δημιουργείται σε πραγματικό χρόνο. Ετοιμάσου για μια μαγική, συμμετοχική, πολυμεσική παράσταση, η οποία θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις τον κινηματογράφο, αλλά και την ημέρα σου στο σχολείο!

συντελεστές

Σκηνοθετική επιμέλεια & Δραματουργία: Άγγελος Φραντζής
Video Design & Animation: Ερατώ Τζαβάρα
Μουσική: Βασίλης Τζαβάρας
Σκηνικά & Κατασκευές: Αδριανός Ζαχαριάς
Χορογραφία & Ερμηνεία: Χρυσάνθη Μπαδέκα
Ερμηνεία: Κωνσταντίνος Παπαθεοδώρου
Κοστούμια: Δέσποινα Χειμώνα
Βοηθός Animation & Βοηθός Παραγωγής: Tζωρτζίνα Κοσμάτου
Βοηθός Πρόβας: Ελισάβετ Πλιακοστάθη

διαβάστε περισσότερα

Απευθύνεται σε:
Μαθητές Δ’, Ε’ & ΣΤ’ Δημοτικού και Α’ Γυμνασίου

Ημερομηνίες:
Τετάρτη 4, Πέμπτη 5, Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, Δευτέρα 13, Τρίτη 14, Τετάρτη 15, Πέμπτη 16 και Τρίτη 28, Τετάρτη 29 & Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017 & Πέμπτη 1, Παρασκευή 2, Δευτέρα 26, Τρίτη 27, Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Ώρες:
11:00-12:15
 
Κόστος συμμετοχής:
5 € ανά μαθητή

Κρατήσεις - Πληροφορίες:
Tηλ: 213 017 8002
Email: education@sgt.gr
 

χορηγίες / συνεργασίες

Επίσημος χορηγός αερομεταφορών

Χορηγός φιλοξενίας

Επίσημος ιατρικός υποστηρικτής

Με την υποστήριξη