Ασκήσεις μνήμης / ΣΤΕΓΗ
menu

Ασκήσεις μνήμης

Εργαστήριο φωτογραφίας και κίνησης για άτομα άνω των 65 ετών

ΟΚΤ-ΔΕΚ 2017
17:30-20:30
Σε αυτό το εργαστήριο, η φωτογραφία και ο χορός συνδυάζονται με πρωτότυπο τρόπο, ανοίγοντας δρόμους για να αφηγηθείτε δημιουργικά τη δική σας ιστορία. Μέσα από ασκήσεις φωτογραφίας και χορού (δεν χρειάζεται να ξέρετε τίποτε από τα δύο!), θα «επισκεφθούμε» τις μνήμες σας για να τις αφηγηθούμε στο σήμερα και να συνθέσουμε ως ομάδα ένα τοπίο ανθρώπινων ιστοριών.
96 € (και για τις 12 συναντήσεις)
Οι αναμνήσεις δεν χρειάζονται πάντα ντοκουμέντα για να παραμείνουν ζωντανές, αφού εγγράφονται στη μνήμη, την καρδιά και το σώμα μας. Το εργαστήριο «Ασκήσεις μνήμης» εστιάζει σε αυτήν ακριβώς τη σχεδόν σωματική σχέση που έχουμε με τις εμπειρίες μας. Μη σας προβληματίσει ούτε λεπτό αν δεν ξέρετε από φωτογραφία ή χορό· το μόνο που θέλουμε είναι να φέρετε μαζί σας μια πολύτιμη ιστορία ή ένα περιστατικό από τη ζωή σας.

Μαζί θα αναπαραστήσουμε αυτή τη βιωματική σας εμπειρία στο παρόν, μέσα από δημιουργικές, φωτογραφικές και χορευτικές ασκήσεις, ώστε όλοι, ως ομάδα, να δημιουργήσουμε ένα τοπίο ανθρώπινων ιστοριών. Εμείς θέλουμε πολύ να ακούσουμε την ιστορία σας. Εσείς θέλετε να έρθετε να την μοιραστείτε με μας;

συντελεστές

Γιώτα Καλλιμάνη: χορογράφος, χορεύτρια
Μαριλένα Σταφυλίδου: φωτογράφος

διαβάστε περισσότερα

Απευθύνεται σε:
Άτομα άνω των 65 ετών

Ημερομηνίες:
Τις Τρίτες, 3, 10, 17, 24 & 31 Οκτωβρίου, 7, 14, 21 & 28 Νοεμβρίου και 5, 12 & 19 Δεκεμβρίου 2017

Ώρες:
17:30-20:30

Κόστος συμμετοχής:
96 € (και για τις 12 συναντήσεις)

Κρατήσεις - Πληροφορίες:
Tηλ: 213 017 8002
Email: education@sgt.gr

χορηγίες / συνεργασίες

Επίσημος χορηγός αερομεταφορών

Χορηγός φιλοξενίας

Επίσημος ιατρικός υποστηρικτής

Με την υποστήριξη