Μέχρι τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου η υποβολή προτάσεων στο διεθνές συμπόσιο: «Μedia, Πολιτική, Περφόρμανς: Ο ρόλος του διαμεσικού θεάτρου (Intermedial Theatre) στο δημόσιο χώρο». Πατήστε εδώ για περισσότερα. / ΣΤΕΓΗ
menu

Μέχρι τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου η υποβολή προτάσεων στο διεθνές συμπόσιο: «Μedia, Πολιτική, Περφόρμανς: Ο ρόλος του διαμεσικού θεάτρου (Intermedial Theatre) στο δημόσιο χώρο». Πατήστε εδώ για περισσότερα.

29 Ιαν 2014
Το 1ο Fast Forward Festival, που διοργανώνεται από τη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών,  απευθύνει πρόσκληση για υποβολή προτάσεων στο διεθνές συμπόσιο που θα διεξαχθεί το διήμερο 5-6 Μαΐου 2014 στη Στέγη σε συνεργασία με το Intermediality Group της Διεθνούς Ομοσπονδίας για τη Θεατρική Έρευνα (International Federation for Theatre Research, IFTR).

Το συμπόσιο θα είναι ένα διεθνές διήμερο συνέδριο, που θα περιλαμβάνει ένα ακαδημαϊκό πρόγραμμα εισηγήσεων και pecha kucha (σύντομες παρουσιάσεις διάρκειας 6 λεπτών και 40 δευτερολέπτων), εργαστήρια με καλλιτέχνες και ένα ανοιχτό φόρουμ στο οποίο θα συμμετάσχουν Έλληνες ακαδημαϊκοί και το κοινό.

Απευθύνουμε πρόσκληση για εισηγήσεις ή κατάθεση σχετικών πρότζεκτ, μανιφέστων ή δραματοποιημένων παρεμβάσεων με θέμα το ρόλο της ζωντανής περφόρμανς στην παρούσα φάση των κρίσιμων μετασχηματισμών του δημόσιου χώρου.

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες για την υποβολή προτάσεων.

Οι διοργανωτές:  Κάτια Αρφαρά, Aneta Mancewicz, Ralf Remshardt