Νέα & Ανακοινώσεις | Στέγη Ιδρύματος Ωνάση / ΣΤΕΓΗ
menu

ΝΕΑ

Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
εισιτήριαΠρομηθευτείτε τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά
ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ
Σελίδα από 39
26 Ιουνίου 2017

2 καλοκαιρινά εργαστήρια για παιδιά με νοητική στέρηση και αυτισμό, αυτόν τον Ιούνιο από το Ίδρυμα Ωνάση στη Στέγη.

Το καλοκαίρι στο Ίδρυμα Ωνάση και τη Στέγη έρχεται με 2 μουσικά εκπαιδευτικά προγράμματα Ειδικής Αγωγής με ελεύθερη είσοδο.
21 Ιουνίου 2017

Αφιέρωμα: Προσφυγικές γειτονιές

Η Ιστορία της Δραπετσώνας μέσα από την ιστορία των ανθρώπων που έζησαν στις γειτονιές της και εργάστηκαν στα μεγάλα εργοστάσια της βιομηχανικής της ζώνης. Η ιστορία των προσφύγων και των εργατών της Δραπετσώνας συναντιέται με τις ιστορίες των προσφύγων στις άλλες γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά και η πραγματική ζωή συναντά τη μυθοπλασία. Με ένα αφιέρωμα στην ιστορία της πόλης μας και στο παρελθόν των ανθρώπων της, ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας ανοίγει την αυλαία του Cine Μελίνα για το φετινό καλοκαίρι.
14 Ιουνίου 2017

Ακρόαση χορευτών για τη σαιζόν 2017-18

Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και η χορογράφος Μέντη Μέγα αναζητούν χορευτές δυναμικούς και ανήσυχους, που έχουν όρεξη να παίξουν, να πειραματιστούν και να συμμετάσχουν ενεργά στη δημιουργία έργου για όλη τη σαιζόν 2017-18.
13 Ιουνίου 2017

Μια εκδήλωση για την καινοτομία και την εκπαίδευση, από τη Βρετανική Πρεσβεία, το Βρετανικό Συμβούλιο και το Σύνδεσμο Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση.

Εννέα πρωτοπόροι Έλληνες απόφοιτοι Βρετανικών Πανεπιστημίων θα μοιραστούν με το κοινό την προσωπική τους ιστορία έχοντας στη διάθεσή τους έξι λεπτά και δυνατότητα χρήσης 10 εικόνων.
1 Ιουνίου 2017

Οι ομάδες που διακρίθηκαν στο "Hack the Camp", παρουσιάζουν τις καινοτόμες προτάσεις τους για θέματα γύρω από το προσφυγικό ζήτημα.

Καινοτόμες ιδέες που διακρίθηκαν στο "Hack the Camp", έγιναν προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των προσφύγων στην Ελλάδα και τώρα, παρουσιάζονται στο Impact Hub Athens. Γνωρίστε τα!
29 Μαΐου 2017

H εφαρμογή "Piraeus / Heterotopia" είναι ακόμα ενεργή και διαθέσιμη στο Google Play Store και στο App Store

Κατεβάστε την εφαρμογή για να πραγματοποιήσετε τo περιπατητικό θέαμα-εμπειρία στον Πειραιά και στη Δραπετσώνα. Μπορείτε να προμηθευτείτε από τη Στέγη φυλλάδια με τις πληροφορίες της διαδρομής και το χάρτη, μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα.
6 Μαΐου 2017

Το Σάββατο 6 Μαΐου στη Στέγη, ανοιχτό φόρουμ της περφόρμανς "Sanctuary" και δημόσια παρουσίαση του εργαστηρίου «Εμείς οι πρόσφυγες: σενάριο για ένα σχιζοαναλυτικό σεμινάριο»

Στο πλαίσιο του "Fast Forward Festival 4" το Σάββατο 6 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν στη Στέγη το ανοιχτό φόρουμ της περφόρμανς "Sanctuary" στις 12:00 και η δημόσια παρουσίαση του εργαστηρίου «Εμείς οι πρόσφυγες: σενάριο για ένα σχιζοαναλυτικό σεμινάριο» στις 19:00, παρουσία καλλιτεχνών και συμμετεχόντων.
3 Μαΐου 2017

Την Τετάρτη 3 Μαΐου, συζήτηση με τους καλλιτέχνες & τους επιμελητές του πρότζεκτ "Don’t Follow the Wind" στο ξενοδοχείο Classical Acropol

Τι συμβαίνει στο ξενοδοχείο Classical Acropol; Γνωρίστε τους καλλιτέχνες και τους επιμελητές του πρότζεκτ "Don’t Follow the Wind" και μάθετε τα πάντα στη συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Μαΐου, στις 15:00.
2 Μαΐου 2017

Την Τρίτη 2 Μαΐου στην Πλατεία Ομονοίας συζήτηση και παρουσίαση των πρότζεκτ "Piraeus/Heterotopia" και "Piraeus/Heterochronia"

Την Τρίτη 2 Μαΐου στην Πλατεία Ομονοίας στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί συζήτηση και παρουσίαση των πρότζεκτ "Piraeus/Heterotopia" και "Piraeus/Heterochronia" στο Janeiro Café στην πλατεία Ομονοίας.
1 Μαΐου 2017

Τη Δευτέρα 1 Μαΐου τα εκδοτήρια, η γραμμή Φίλων και η γραμμή εισιτηρίων της Στέγης θα παραμείνουν κλειστά

Τη Δευτέρα 1 Μαΐου τα εκδοτήρια, η γραμμή Φίλων και η γραμμή εισιτηρίων της Στέγης θα παραμείνουν κλειστά. Για εισιτήρια μπορείτε να εξυπηρετηθείτε από το site της Στέγης.