Νέα & Ανακοινώσεις | Στέγη Ιδρύματος Ωνάση / ΣΤΕΓΗ
menu

ΝΕΑ

Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
εισιτήριαΠρομηθευτείτε τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά
ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ
Σελίδα από 43
28 Ιουνίου 2018

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας μας; 4 νέες θέσεις εργασίας

Είσαι Graphic Designer, Senior Graphic Designer, Motion Graphics Designer ή Copywriter; Έλα στην ομάδα μας.
8 Ιουνίου 2018

«Παρούσα» η Διευθύντρια Πολιτισμού του Ιδρύματος Ωνάση, Αφροδίτη Παναγιωτάκου, στις διεκδικήσεις της LGBTQI+ κοινότητας

Μια συνέντευξη για τα αυτονόητα ανθρώπινα δικαιώματα.
2 Ιουνίου 2018

Ημερίδα: «Θέατρο Κωφών Ελλάδος: 35 χρόνια προσφοράς στον πολιτισμό, την έρευνα, τη γλωσσική διαφορετικότητα και τη συνύπαρξη»

Στην Ημερίδα θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα, αλλά και στην Ελληνική Ομιλούμενη. Δείτε παρακάτω το αναλυτικό πρόγραμμα.
28 Μαΐου 2018

Τη Δευτέρα 28 Μαΐου, αργία του Αγίου Πνεύματος, τα εκδοτήρια της Στέγης θα είναι κλειστά.

Τη Δευτέρα 28 Μαΐου τα εκδοτήρια, η γραμμή Φίλων και η γραμμή εισιτηρίων της Στέγης θα παραμείνουν κλειστά. Για εισιτήρια μπορείτε να εξυπηρετηθείτε από το site της Στέγης.
15 Μαΐου 2018

2 Ανοιχτές προσκλήσεις για φιλοξενία καλλιτεχνών στη Σύρο και την Κουμαριά

Είστε καλλιτέχνες; Μπορεί αυτό το νέο να σας ενδιαφέρει. 2 ανοιχτά καλέσματα στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Interfaces, με τη συμμετοχή της Στέγης.
11 Μαΐου 2018

Μαθητές επαγγελματικών λυκείων από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη που συμμετείχαν στα εργαστήρια «Ανακαλύπτοντας την τέχνη του ήχου και της εικόνας» παρουσιάζουν τα έργα τους.

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Interfaces, μαθητές από επαγγελματικά λύκεια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης συμμετείχαν στο εργαστήριο «Ανακαλύπτοντας την τέχνη του ήχου και της εικόνας» και μας παρουσιάζουν τις μουσικές συνθέσεις τους σε μια ανοιχτή εκδήλωση.
2 Μαΐου 2018

To Onassis Foundation USA παρουσιάζει το φεστιβάλ "Birds: A Festival Inspired by Aristophanes"

Οι «Όρνιθες» του Αριστοφάνη αγκαλιάζουν τη Νέα Υόρκη και, έχοντας στον πυρήνα τους τις παραστάσεις του Νίκου Καραθάνου που θα πραγματοποιηθούν στο Μπρούκλιν, γίνονται φεστιβάλ.
1 Μαΐου 2018

Οι πρώτοι φιλοξενούμενοι καλλιτέχνες της πλατφόρμας EMAP/EMARE στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

Οι καλλιτέχνες Kentaro Kumanomido και Thomas Anthony Owen θα εργαστούν από 1 Μαΐου έως 1 Ιουλίου 2018 πάνω σε ένα νέο πρότζεκτ με τίτλο “Faster than Light”.
1 Μαΐου 2018

Την Τρίτη 1 Μαΐου τα εκδοτήρια, η γραμμή Φίλων και η γραμμή εισιτηρίων της Στέγης θα παραμείνουν κλειστά

Την Τρίτη 1 Μαΐου τα εκδοτήρια, η γραμμή Φίλων και η γραμμή εισιτηρίων της Στέγης θα παραμείνουν κλειστά. Για εισιτήρια μπορείτε να εξυπηρετηθείτε από το site της Στέγης.
30 Απριλίου 2018

Επιλεγμένοι καλλιτέχνες του έτους 2018 για το πρόγραμμα Ανταλλαγής Φιλοξενούμενων Ευρωπαίων Καλλιτεχνών Νέων Μέσων (EMARE)

Δείτε παρακάτω τους καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν στον πρώτο γύρο του προγράμματος EMARE στη νέα Ευρωπαϊκή Πλατφόρμα Τέχνης Νέων Μέσων (EMAP).