Νέα & Ανακοινώσεις | Στέγη Ιδρύματος Ωνάση / ΣΤΕΓΗ
menu

ΝΕΑ

Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
εισιτήριαΠρομηθευτείτε τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά
ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ
Σελίδα από 43
28 Μαΐου 2018

Τη Δευτέρα 28 Μαΐου, αργία του Αγίου Πνεύματος, τα εκδοτήρια της Στέγης θα είναι κλειστά.

Τη Δευτέρα 28 Μαΐου τα εκδοτήρια, η γραμμή Φίλων και η γραμμή εισιτηρίων της Στέγης θα παραμείνουν κλειστά. Για εισιτήρια μπορείτε να εξυπηρετηθείτε από το site της Στέγης.
15 Μαΐου 2018

2 Ανοιχτές προσκλήσεις για φιλοξενία καλλιτεχνών στη Σύρο και την Κουμαριά

Είστε καλλιτέχνες; Μπορεί αυτό το νέο να σας ενδιαφέρει. 2 ανοιχτά καλέσματα στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Interfaces, με τη συμμετοχή της Στέγης.
11 Μαΐου 2018

Μαθητές επαγγελματικών λυκείων από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη που συμμετείχαν στα εργαστήρια «Ανακαλύπτοντας την τέχνη του ήχου και της εικόνας» παρουσιάζουν τα έργα τους.

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Interfaces, μαθητές από επαγγελματικά λύκεια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης συμμετείχαν στο εργαστήριο «Ανακαλύπτοντας την τέχνη του ήχου και της εικόνας» και μας παρουσιάζουν τις μουσικές συνθέσεις τους σε μια ανοιχτή εκδήλωση.
2 Μαΐου 2018

To Onassis Foundation USA παρουσιάζει το φεστιβάλ "Birds: A Festival Inspired by Aristophanes"

Οι «Όρνιθες» του Αριστοφάνη αγκαλιάζουν τη Νέα Υόρκη και, έχοντας στον πυρήνα τους τις παραστάσεις του Νίκου Καραθάνου που θα πραγματοποιηθούν στο Μπρούκλιν, γίνονται φεστιβάλ.
1 Μαΐου 2018

Οι πρώτοι φιλοξενούμενοι καλλιτέχνες της πλατφόρμας EMAP/EMARE στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

Οι καλλιτέχνες Kentaro Kumanomido και Thomas Anthony Owen θα εργαστούν από 1 Μαΐου έως 1 Ιουλίου 2018 πάνω σε ένα νέο πρότζεκτ με τίτλο “Faster than Light”.
1 Μαΐου 2018

Την Τρίτη 1 Μαΐου τα εκδοτήρια, η γραμμή Φίλων και η γραμμή εισιτηρίων της Στέγης θα παραμείνουν κλειστά

Την Τρίτη 1 Μαΐου τα εκδοτήρια, η γραμμή Φίλων και η γραμμή εισιτηρίων της Στέγης θα παραμείνουν κλειστά. Για εισιτήρια μπορείτε να εξυπηρετηθείτε από το site της Στέγης.
30 Απριλίου 2018

Επιλεγμένοι καλλιτέχνες του έτους 2018 για το πρόγραμμα Ανταλλαγής Φιλοξενούμενων Ευρωπαίων Καλλιτεχνών Νέων Μέσων (EMARE)

Δείτε παρακάτω τους καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν στον πρώτο γύρο του προγράμματος EMARE στη νέα Ευρωπαϊκή Πλατφόρμα Τέχνης Νέων Μέσων (EMAP).
5 Απριλίου 2018

Ωράριο ταμείων και γραμμής Φίλων της Στέγης για το Πάσχα.

Τα εκδοτήρια της Στέγης και η γραμμή Φίλων θα παραμείνουν κλειστά για το Πάσχα από τη Μεγάλη Πέμπτη 5 Απριλίου έως και τη Δευτέρα του Πάσχα 9 Απριλίου.
29 Μαρτίου 2018

Από την 57η Μπιενάλε της Βενετίας στην Ελλάδα. Η βιντεοεγκατάσταση του Γιώργου Δρίβα «Εργαστήριο Διλημμάτων», με Μέγα Χορηγό το Ίδρυμα Ωνάση, παρουσιάζεται στο ΕΜΣΤ.

Εγκαίνια για το έργο που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς. Η ελληνική συμμετοχή, με Μέγα Χορηγό το Ίδρυμα Ωνάση, και με πάνω από 450.000 επισκέπτες στο Ελληνικό Περίπτερο στην 57η Μπιενάλε της Βενετίας, παρουσιάζεται στο ΕΜΣΤ από τις 29 Μαρτίου.
26 Μαρτίου 2018

Γίνε κι εσύ μέλος της ομάδας μας: Νέα θέση εργασίας – Υπεύθυνος/η Παραγωγής / Δραματουργός

Μπες κι εσύ στην ομάδα πολιτισμού του Ιδρύματος Ωνάση. Μάθε περισσότερα για τη νέα θέση εργασίας και στείλε το βιογραφικό σου.