Νέα & Ανακοινώσεις | Στέγη Ιδρύματος Ωνάση / ΣΤΕΓΗ
menu

ΝΕΑ

Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
εισιτήριαΠρομηθευτείτε τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά
ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ
Σελίδα από 42
30 Απριλίου 2018

Επιλεγμένοι καλλιτέχνες του έτους 2018 για το πρόγραμμα Ανταλλαγής Φιλοξενούμενων Ευρωπαίων Καλλιτεχνών Νέων Μέσων (EMARE)

Δείτε παρακάτω τους καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν στον πρώτο γύρο του προγράμματος EMARE στη νέα Ευρωπαϊκή Πλατφόρμα Τέχνης Νέων Μέσων (EMAP).
5 Απριλίου 2018

Ωράριο ταμείων και γραμμής Φίλων της Στέγης για το Πάσχα.

Τα εκδοτήρια της Στέγης και η γραμμή Φίλων θα παραμείνουν κλειστά για το Πάσχα από τη Μεγάλη Πέμπτη 5 Απριλίου έως και τη Δευτέρα του Πάσχα 9 Απριλίου.
29 Μαρτίου 2018

Από την 57η Μπιενάλε της Βενετίας στην Ελλάδα. Η βιντεοεγκατάσταση του Γιώργου Δρίβα «Εργαστήριο Διλημμάτων», με Μέγα Χορηγό το Ίδρυμα Ωνάση, παρουσιάζεται στο ΕΜΣΤ.

Εγκαίνια για το έργο που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς. Η ελληνική συμμετοχή, με Μέγα Χορηγό το Ίδρυμα Ωνάση, και με πάνω από 450.000 επισκέπτες στο Ελληνικό Περίπτερο στην 57η Μπιενάλε της Βενετίας, παρουσιάζεται στο ΕΜΣΤ από τις 29 Μαρτίου.
26 Μαρτίου 2018

Γίνε κι εσύ μέλος της ομάδας μας: Νέα θέση εργασίας – Υπεύθυνος/η Παραγωγής / Δραματουργός

Μπες κι εσύ στην ομάδα πολιτισμού του Ιδρύματος Ωνάση. Μάθε περισσότερα για τη νέα θέση εργασίας και στείλε το βιογραφικό σου.
13 Μαρτίου 2018

Bραβείο κοινού στα Global Fine Art Awards 2017 για την έκθεση του Onassis Foundation USA «Ένας κόσμος συναισθημάτων, Αρχαία Ελλάδα 700 π.Χ. – 200 μ.Χ.»

Η έκθεση για τον κόσμο των συναισθημάτων κέρδισε τις καρδιές και το βραβείο του κοινού στα φετινά The Global Fine Art Awards, συγκεντρώνοντας τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων στην ιστορία του θεσμού.
9 Μαρτίου 2018

Διαγωνισμός: 2 Φίλοι της Στέγης πετούν στη Νέα Υόρκη με τους «Όρνιθες»

Οι «Όρνιθες» του Νίκου Καραθάνου πετούν στη Νέα Υόρκη και 2 Φίλοι της Στέγης πετούν μαζί τους. Εσύ, είσαι Φίλος; Μην χάσεις αυτήν την πτήση. Μπες στον διαγωνισμό – Μπες στο αεροπλάνο.
28 Φεβρουαρίου 2018

Οι «Όρνιθες» σε σκηνοθεσία Νίκου Καραθάνου «πετούν» στη Νέα Υόρκη

Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, έχοντας εξαρχής ως βασικό άξονα την εξαγωγή του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού και την υποστήριξη Ελλήνων δημιουργών, συνεχίζει την εκτός των συνόρων δράση της. Αυτόν τον Μάιο, οι «Όρνιθες» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία του Νίκου Καραθάνου «πετούν» στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης και προσγειώνονται στο St. Ann’s Warehouse.
14 Φεβρουαρίου 2018

Περιορισμένος αριθμός θέσεων για την παραγωγή "XENOS" του Akram Khan θα ανοίξει για προπώληση την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στις 17:00

12 Φεβρουαρίου 2018

Παράταση για την έκθεση "Soundscapes Landscapes / City Above - Life Below" έως και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018.

5 Φεβρουαρίου 2018

Κλειστή θα παραμείνει η έκθεση "Soundscapes Landscapes / City Above - Life Below" σήμερα, Δευτέρα 5 και αύριο, Τρίτη 6 Φεβρουαρίου