Νέα & Ανακοινώσεις | Στέγη Ιδρύματος Ωνάση / ΣΤΕΓΗ
menu

ΝΕΑ

Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
εισιτήριαΠρομηθευτείτε τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά
ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ
Σελίδα από 43
26 Μαρτίου 2018

Γίνε κι εσύ μέλος της ομάδας μας: Νέα θέση εργασίας – Υπεύθυνος/η Παραγωγής / Δραματουργός

Μπες κι εσύ στην ομάδα πολιτισμού του Ιδρύματος Ωνάση. Μάθε περισσότερα για τη νέα θέση εργασίας και στείλε το βιογραφικό σου.
13 Μαρτίου 2018

Bραβείο κοινού στα Global Fine Art Awards 2017 για την έκθεση του Onassis Foundation USA «Ένας κόσμος συναισθημάτων, Αρχαία Ελλάδα 700 π.Χ. – 200 μ.Χ.»

Η έκθεση για τον κόσμο των συναισθημάτων κέρδισε τις καρδιές και το βραβείο του κοινού στα φετινά The Global Fine Art Awards, συγκεντρώνοντας τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων στην ιστορία του θεσμού.
9 Μαρτίου 2018

Διαγωνισμός: 2 Φίλοι της Στέγης πετούν στη Νέα Υόρκη με τους «Όρνιθες»

Οι «Όρνιθες» του Νίκου Καραθάνου πετούν στη Νέα Υόρκη και 2 Φίλοι της Στέγης πετούν μαζί τους. Εσύ, είσαι Φίλος; Μην χάσεις αυτήν την πτήση. Μπες στον διαγωνισμό – Μπες στο αεροπλάνο.
28 Φεβρουαρίου 2018

Οι «Όρνιθες» σε σκηνοθεσία Νίκου Καραθάνου «πετούν» στη Νέα Υόρκη

Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, έχοντας εξαρχής ως βασικό άξονα την εξαγωγή του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού και την υποστήριξη Ελλήνων δημιουργών, συνεχίζει την εκτός των συνόρων δράση της. Αυτόν τον Μάιο, οι «Όρνιθες» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία του Νίκου Καραθάνου «πετούν» στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης και προσγειώνονται στο St. Ann’s Warehouse.
14 Φεβρουαρίου 2018

Περιορισμένος αριθμός θέσεων για την παραγωγή "XENOS" του Akram Khan θα ανοίξει για προπώληση την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στις 17:00

12 Φεβρουαρίου 2018

Παράταση για την έκθεση "Soundscapes Landscapes / City Above - Life Below" έως και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018.

5 Φεβρουαρίου 2018

Κλειστή θα παραμείνει η έκθεση "Soundscapes Landscapes / City Above - Life Below" σήμερα, Δευτέρα 5 και αύριο, Τρίτη 6 Φεβρουαρίου

17 Ιανουαρίου 2018

Oι παραστάσεις της Στέγης ταξιδεύουν

Ανακαλύψτε τις παραστάσεις Ελλήνων καλλιτεχνών που παρουσιάζονται σε διάφορα φεστιβάλ και θέατρα στην Ευρώπη με την υποστήριξη του προγράμματος «Εξωστρέφεια» της Στέγης.
14 Ιανουαρίου 2018

Πρόσκληση σε μια γιορτή καλλιτεχνικής δημιουργίας και συνεργασίας 3 σχολείων στο Νέο Κόσμο και τη Δάφνη, τις γειτονιές γύρω από τη Στέγη.

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, από τις 11:00, κάντε μια βόλτα στις γειτονιές του Νέου Κόσμου και της Δάφνης και δείτε τα έργα τέχνης που δημιούργησαν οι μαθητές των σχολείων της γειτονιάς της Στέγης. Μια γιορτή ανοιχτή σε όλους, μικρούς και μεγάλους, φίλους, γονείς, δασκάλους και γείτονες γεμάτη τέχνη, κεράσματα, συνθήματα και δωρεάν μετακινήσεις από το ένα σχολείο στο άλλο.
22 Δεκεμβρίου 2017

Sci-fi χριστουγεννιάτικες προτάσεις δώρων από τη Στέγη

Συλλεκτικά βιβλία επιστημονικής φαντασίας της Penguin Classics με εξώφυλλα ειδικά σχεδιασμένα για την έκθεση «Science Fiction: Ταξίδι στο Άγνωστο» για να ξεχωρίσουν τα δώρα σας μέσα στις γιορτές.