Νέα & Ανακοινώσεις | Στέγη Ιδρύματος Ωνάση / ΣΤΕΓΗ
menu

ΝΕΑ

Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
εισιτήριαΠρομηθευτείτε τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά
ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ
Σελίδα από 41
29 Μαΐου 2017

H εφαρμογή "Piraeus / Heterotopia" είναι ακόμα ενεργή και διαθέσιμη στο Google Play Store και στο App Store

Κατεβάστε την εφαρμογή για να πραγματοποιήσετε τo περιπατητικό θέαμα-εμπειρία στον Πειραιά και στη Δραπετσώνα. Μπορείτε να προμηθευτείτε από τη Στέγη φυλλάδια με τις πληροφορίες της διαδρομής και το χάρτη, μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα.
6 Μαΐου 2017

Το Σάββατο 6 Μαΐου στη Στέγη, ανοιχτό φόρουμ της περφόρμανς "Sanctuary" και δημόσια παρουσίαση του εργαστηρίου «Εμείς οι πρόσφυγες: σενάριο για ένα σχιζοαναλυτικό σεμινάριο»

Στο πλαίσιο του "Fast Forward Festival 4" το Σάββατο 6 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν στη Στέγη το ανοιχτό φόρουμ της περφόρμανς "Sanctuary" στις 12:00 και η δημόσια παρουσίαση του εργαστηρίου «Εμείς οι πρόσφυγες: σενάριο για ένα σχιζοαναλυτικό σεμινάριο» στις 19:00, παρουσία καλλιτεχνών και συμμετεχόντων.
3 Μαΐου 2017

Την Τετάρτη 3 Μαΐου, συζήτηση με τους καλλιτέχνες & τους επιμελητές του πρότζεκτ "Don’t Follow the Wind" στο ξενοδοχείο Classical Acropol

Τι συμβαίνει στο ξενοδοχείο Classical Acropol; Γνωρίστε τους καλλιτέχνες και τους επιμελητές του πρότζεκτ "Don’t Follow the Wind" και μάθετε τα πάντα στη συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Μαΐου, στις 15:00.
2 Μαΐου 2017

Την Τρίτη 2 Μαΐου στην Πλατεία Ομονοίας συζήτηση και παρουσίαση των πρότζεκτ "Piraeus/Heterotopia" και "Piraeus/Heterochronia"

Την Τρίτη 2 Μαΐου στην Πλατεία Ομονοίας στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί συζήτηση και παρουσίαση των πρότζεκτ "Piraeus/Heterotopia" και "Piraeus/Heterochronia" στο Janeiro Café στην πλατεία Ομονοίας.
1 Μαΐου 2017

Τη Δευτέρα 1 Μαΐου τα εκδοτήρια, η γραμμή Φίλων και η γραμμή εισιτηρίων της Στέγης θα παραμείνουν κλειστά

Τη Δευτέρα 1 Μαΐου τα εκδοτήρια, η γραμμή Φίλων και η γραμμή εισιτηρίων της Στέγης θα παραμείνουν κλειστά. Για εισιτήρια μπορείτε να εξυπηρετηθείτε από το site της Στέγης.
26 Απριλίου 2017

Πρότζεκτ “UNIFORM” του MACHINE-A για τη Στέγη

Δείτε το βίντεο και ανακαλύψτε πρώτοι το πρότζεκτ "UNIFORM" της Στέγης.
24 Απριλίου 2017

Διημερίδα με θέμα: «Η Κρίση στην ελληνική κοινωνία μέσα από την ταινία μικρού μήκους»

24 και 25 Απριλίου η Στέγη στηρίζει τη διημερίδα που διοργανώνει το Φεστιβάλ Δράμας σε συνεργασία με το Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστήμιου.
13 Απριλίου 2017

Ωράριο ταμείων και γραμμής Φίλων της Στέγης για το Πάσχα.

Τα εκδοτήρια της Στέγης και η γραμμή Φίλων θα παραμείνουν κλειστά για το Πάσχα από τη Μεγάλη Πέμπτη έως και τη Δευτέρα του Πάσχα.
10 Απριλίου 2017

Πρόσκληση συμμετοχής στο εργαστήριο «Εμείς οι πρόσφυγες: σενάριο για ένα σχιζοαναλυτικό σεμινάριο», στο πλαίσιο του Fast Forward Festival 4

Ένα εργαστήριο, στο πλαίσιο του 4ου Fast Forward Festival, για το σπίτι που όλοι βλέπουν, αλλά κανείς δεν μπορεί να προσεγγίσει. Οι συμμετέχοντες μοιράζονται τη ζωή τους για 5 ημέρες προκειμένου να παράγουν ένα ντοκουμέντο για τον κόσμο που ετοιμάζεται να «γεννηθεί».
25 Μαρτίου 2017

Το Σάββατο 25 Μαρτίου η έκθεση "GR80s" θα είναι κλειστή.

Το Σάββατο 25 Μαρτίου η έκθεση της Στέγης "GR80s" θα είναι κλειστή και τα ταμεία θα λειτουργήσουν 17:00-21:00.