Νέα & Ανακοινώσεις | Στέγη Ιδρύματος Ωνάση / ΣΤΕΓΗ
menu

ΝΕΑ

Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
εισιτήριαΠρομηθευτείτε τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά
ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ
Σελίδα από 43
5 Φεβρουαρίου 2018

Κλειστή θα παραμείνει η έκθεση "Soundscapes Landscapes / City Above - Life Below" σήμερα, Δευτέρα 5 και αύριο, Τρίτη 6 Φεβρουαρίου

17 Ιανουαρίου 2018

Oι παραστάσεις της Στέγης ταξιδεύουν

Ανακαλύψτε τις παραστάσεις Ελλήνων καλλιτεχνών που παρουσιάζονται σε διάφορα φεστιβάλ και θέατρα στην Ευρώπη με την υποστήριξη του προγράμματος «Εξωστρέφεια» της Στέγης.
14 Ιανουαρίου 2018

Πρόσκληση σε μια γιορτή καλλιτεχνικής δημιουργίας και συνεργασίας 3 σχολείων στο Νέο Κόσμο και τη Δάφνη, τις γειτονιές γύρω από τη Στέγη.

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, από τις 11:00, κάντε μια βόλτα στις γειτονιές του Νέου Κόσμου και της Δάφνης και δείτε τα έργα τέχνης που δημιούργησαν οι μαθητές των σχολείων της γειτονιάς της Στέγης. Μια γιορτή ανοιχτή σε όλους, μικρούς και μεγάλους, φίλους, γονείς, δασκάλους και γείτονες γεμάτη τέχνη, κεράσματα, συνθήματα και δωρεάν μετακινήσεις από το ένα σχολείο στο άλλο.
22 Δεκεμβρίου 2017

Sci-fi χριστουγεννιάτικες προτάσεις δώρων από τη Στέγη

Συλλεκτικά βιβλία επιστημονικής φαντασίας της Penguin Classics με εξώφυλλα ειδικά σχεδιασμένα για την έκθεση «Science Fiction: Ταξίδι στο Άγνωστο» για να ξεχωρίσουν τα δώρα σας μέσα στις γιορτές.
30 Νοεμβρίου 2017

Εορταστικό ωράριο της έκθεσης «Science Fiction» και των εκδοτηρίων κατά τη διάρκεια των γιορτών

Δείτε παρακάτω τα ωράρια λειτουργίας των ταμείων, του τηλεφωνικού κέντρου και της έκθεσης «Science Fiction» κατά τη διάρκεια των γιορτών.
28 Νοεμβρίου 2017

Τηλεματικό χάκινγκ (Telematic Hacking): 1η Συνάντηση καλλιτεχνών & 1η Παρουσίαση

Στο πλαίσιο του προγράμματος Interfaces η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και το πανεπιστήμιο De Montfort (Μεγάλη Βρετανία) θα συνεισφέρουν στις πρωτοβουλίες γύρω από την τηλεματική τέχνη εστιάζοντας στο χάκινγκ ως ένα ιδιαίτερα κατάλληλο μέσο τηλεματικής περφόρμανς.
13 Νοεμβρίου 2017

Aνοιχτό κάλεσμα συμμετοχής σε φιλοξενία καλλιτεχνών: Ευρωπαϊκή Πλατφόρμα για την Τέχνη των Νέων Μέσων

Αν είσαι καλλιτέχνης των νέων μέσων από τους χώρους των εικαστικών, του design, του κινηματογράφου, της μουσικής και του ήχου και θέλεις να συμμετάσχεις σε φιλοξενίες καλλιτεχνών (residencies) διάρκειας 2 μηνών για να δημιουργήσεις νέα καλλιτεχνικά έργα που θα παρουσιαστούν σε φεστιβάλ και εκδηλώσεις των μελών της πλατφόρμας, δήλωσε συμμετοχή τώρα.
20 Σεπτεμβρίου 2017

Υποβολή προτάσεων για την καλλιτεχνική σαιζόν 2018-19

Η υποβολή προτάσεων για την καλλιτεχνική σαιζόν 2018-19 της Στέγης ξεκίνησε.
19 Σεπτεμβρίου 2017

21-24 Σεπτεμβρίου | Σινεμά και Αναπηρία από τις Νύχτες Πρεμιέρας, με την υποστήριξη της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση

Στη Στέγη πιστεύουμε στην ισότιμη πρόσβαση στον πολιτισμό και υποστηρίζουμε το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας με 4 νύχτες ειδικών προβολών με δωρεάν είσοδο.
19 Σεπτεμβρίου 2017

Ανακαλύψτε τις “BLU” ταινίες μικρού μήκους από τις Νύχτες Πρεμιέρας, το Animasyros και τη Στέγη

Ανακαλύψτε με ελεύθερη είσοδο το “Βlu” αφιέρωμα από τις Νύχτες Πρεμιέρας, το Animasyros και τη Στέγη. Ιταλοί και Έλληνες δημιουργοί παρουσιάζουν 11 ταινίες μικρού μήκους υπό το πρίσμα του animation και των ψηφιακών τεχνών, στο πλαίσιο του 23ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας.