Νέα & Ανακοινώσεις | Στέγη Ιδρύματος Ωνάση / ΣΤΕΓΗ
menu

ΝΕΑ

Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
εισιτήριαΠρομηθευτείτε τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά
ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ
Σελίδα από 43
28 Νοεμβρίου 2017

Τηλεματικό χάκινγκ (Telematic Hacking): 1η Συνάντηση καλλιτεχνών & 1η Παρουσίαση

Στο πλαίσιο του προγράμματος Interfaces η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και το πανεπιστήμιο De Montfort (Μεγάλη Βρετανία) θα συνεισφέρουν στις πρωτοβουλίες γύρω από την τηλεματική τέχνη εστιάζοντας στο χάκινγκ ως ένα ιδιαίτερα κατάλληλο μέσο τηλεματικής περφόρμανς.
13 Νοεμβρίου 2017

Aνοιχτό κάλεσμα συμμετοχής σε φιλοξενία καλλιτεχνών: Ευρωπαϊκή Πλατφόρμα για την Τέχνη των Νέων Μέσων

Αν είσαι καλλιτέχνης των νέων μέσων από τους χώρους των εικαστικών, του design, του κινηματογράφου, της μουσικής και του ήχου και θέλεις να συμμετάσχεις σε φιλοξενίες καλλιτεχνών (residencies) διάρκειας 2 μηνών για να δημιουργήσεις νέα καλλιτεχνικά έργα που θα παρουσιαστούν σε φεστιβάλ και εκδηλώσεις των μελών της πλατφόρμας, δήλωσε συμμετοχή τώρα.
20 Σεπτεμβρίου 2017

Υποβολή προτάσεων για την καλλιτεχνική σαιζόν 2018-19

Η υποβολή προτάσεων για την καλλιτεχνική σαιζόν 2018-19 της Στέγης ξεκίνησε.
19 Σεπτεμβρίου 2017

21-24 Σεπτεμβρίου | Σινεμά και Αναπηρία από τις Νύχτες Πρεμιέρας, με την υποστήριξη της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση

Στη Στέγη πιστεύουμε στην ισότιμη πρόσβαση στον πολιτισμό και υποστηρίζουμε το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας με 4 νύχτες ειδικών προβολών με δωρεάν είσοδο.
19 Σεπτεμβρίου 2017

Ανακαλύψτε τις “BLU” ταινίες μικρού μήκους από τις Νύχτες Πρεμιέρας, το Animasyros και τη Στέγη

Ανακαλύψτε με ελεύθερη είσοδο το “Βlu” αφιέρωμα από τις Νύχτες Πρεμιέρας, το Animasyros και τη Στέγη. Ιταλοί και Έλληνες δημιουργοί παρουσιάζουν 11 ταινίες μικρού μήκους υπό το πρίσμα του animation και των ψηφιακών τεχνών, στο πλαίσιο του 23ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας.
28 Ιουλίου 2017

Γίνε κι εσύ μέλος της ομάδας της Στέγης: Νέες θέσεις εργασίας (Graphic Designer, Social Media Editor, Audiovisual Editor) - Η υποβολή αιτήσεων έληξε

H Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση είναι το σπίτι του σύγχρονου πολιτισμού. Το σημείο σύνδεσης τολμηρών ιδεών, τεχνών και ανθρώπων που εξερευνά τα όρια μεταξύ επιστήμης, τέχνης και κοινωνίας.
14 Ιουλίου 2017

Καλοκαιρινό ωράριο ταμείων

Η Στέγη σας εύχεται καλό καλοκαίρι! Ενημερωθείτε παρακάτω για το καλοκαιρινό ωράριο λειτουργίας των ταμείων.
10 Ιουλίου 2017

Πρόσκληση σε εγκαίνια έκθεσης: Έφηβοι μάς συστήνουν το Δουργούτι, τη γειτονιά της Στέγης, σε μια φωτογραφική έκθεση στα καταστήματα της οδού Φανοσθένους.

Έφηβοι μάς συστήνουν το Δουργούτι, τη γειτονιά της Στέγης, σε μια φωτογραφική έκθεση που αγκάλιασαν οι κάτοικοι του Νέου Κόσμου, η καλλιτεχνική ομάδα UrbanDig Project και η Ομάδα Προφορικής Ιστορίας Δουργουτίου. Ελάτε στα εγκαίνια της έκθεσης και ανακαλύψτε το Δουργούτι μέσα από τους έφηβους της Στέγης τη Δευτέρα 10 Ιουλίου στις 19:00
26 Ιουνίου 2017

2 καλοκαιρινά εργαστήρια για παιδιά με νοητική στέρηση και αυτισμό, αυτόν τον Ιούνιο από το Ίδρυμα Ωνάση στη Στέγη.

Το καλοκαίρι στο Ίδρυμα Ωνάση και τη Στέγη έρχεται με 2 μουσικά εκπαιδευτικά προγράμματα Ειδικής Αγωγής με ελεύθερη είσοδο.
21 Ιουνίου 2017

Αφιέρωμα: Προσφυγικές γειτονιές

Η Ιστορία της Δραπετσώνας μέσα από την ιστορία των ανθρώπων που έζησαν στις γειτονιές της και εργάστηκαν στα μεγάλα εργοστάσια της βιομηχανικής της ζώνης. Η ιστορία των προσφύγων και των εργατών της Δραπετσώνας συναντιέται με τις ιστορίες των προσφύγων στις άλλες γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά και η πραγματική ζωή συναντά τη μυθοπλασία. Με ένα αφιέρωμα στην ιστορία της πόλης μας και στο παρελθόν των ανθρώπων της, ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας ανοίγει την αυλαία του Cine Μελίνα για το φετινό καλοκαίρι.