Το Animasyros στη Στέγη / ΣΤΕΓΗ
menu

Το Animasyros στη Στέγη

Ταινίες animation για μικρούς και μεγάλους

2-4 IAN 2018
Κεντρική Σκηνή
Το Animasyros επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στη Στέγη και υποδέχεται το 2018 με τις καλύτερες και δυνατότερες ταινίες του επετειακού Animasyros 10, που πραγματοποιήθηκε στη Σύρο τον Σεπτέμβριο.
Είσοδος ελεύθερη
Το Animasyros Διεθνές Φεστιβάλ + Αγορά Κινουμένων Σχεδίων επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στη Στέγη του στην Αθήνα και υποδέχεται το 2018 με ένα τριήμερο «κινούμενων» εκδηλώσεων. Το Animasyros στη Στέγη παρουσιάζει μια επιλογή από τις καλύτερες και δυνατότερες ταινίες εμψύχωσης του επετειακού Animasyros 10, που πραγματοποιήθηκε στη Σύρο την περίοδο 27 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου 2017, σε 3 ξεχωριστά προγράμματα (για παιδιά, για όλη την οικογένεια και για ενήλικες), με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Παράλληλα, πραγματοποιείται τριήμερο εκπαιδευτικό εργαστήριο, με τίτλο «Φτιάξε τη δική σου ταινία επιστημονικής φαντασίας», για παιδιά 8-12 ετών, όπου μέσα από τις τεχνικές animation τα παιδιά αφήνουν ελεύθερο το νου τους να δημιουργήσει και πλάθουν τη δική τους ιστορία επιστημονικής φαντασίας για το 2018.

Το Animasyros στη Στέγη πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συνεργασίας της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση με το Animasyros Διεθνές Φεστιβάλ + Αγορά Κινουμένων Σχεδίων.

συντελεστές

Επιμέλεια: Animasyros Διεθνές Φεστιβάλ + Αγορά Κινουμένων Σχεδίων