Βραβεία Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου Ίρις 2019 / ΣΤΕΓΗ
menu

Βραβεία Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου

Ίρις 2019 - Τελετή Απονομής

23 ΑΠΡ 2019
21:00
 
Κεντρική Σκηνή
Στη λαμπερή και επετειακή 10η τελετή απονομής των βραβείων της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, την τιμητική τους έχουν όσοι διέπρεψαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες των πολυσυζητημένων ελληνικών ταινιών της χρονιάς, ενώ δεν λείπουν και οι καλεσμένοι-έκπληξη.
Ο εγχώριος κινηματογραφικός κόσμος βάζει τα καλά του και για μια νύχτα συναγωνίζεται σε αίγλη τις μεγάλες διεθνείς απονομές, καθώς η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου τιμά για άλλη μία χρονιά τις κορυφαίες φετινές ταινίες της χώρας, με τα βραβεία Ίρις. Αγαπημένοι πρωταγωνιστές, ταλαντούχοι δημιουργοί και αξιόλογοι συντελεστές θα παρελάσουν από την Κεντρική Σκηνή της Στέγης για να τιμήσουν και να τιμηθούν, υπενθυμίζοντάς μας πως η μαγεία της Έβδομης Τέχνης δεν σταματά όταν πέφτουν οι τίτλοι τέλους.

Ο σημαντικότερος θεσμός του ελληνικού κινηματογράφου φέτος γιορτάζει τα 10α γενέθλιά του και, γι’ αυτό, πλήθος επώνυμων προσκεκλημένων από τον καλλιτεχνικό χώρο της Ελλάδας και του εξωτερικού θα δώσουν το «παρών» για να του ευχηθούν να συνεχίσει να γράφει Ιστορία, αναδεικνύοντας εικόνες και πρόσωπα που πάντα θα μας συντροφεύουν.

χορηγίες / συνεργασίες

Χορηγός μετακινήσεων

Χορηγός φιλοξενίας

Επίσημος ιατρικός υποστηρικτής

Με την υποστήριξη