Νέοι χορευτές 65+ / ΣΤΕΓΗ
menu

Νέοι χορευτές 65+

Χορευτικά αφηγήματα με πηγή έμπνευσης την πόλη

ΔΕΚ 2018  –  ΦΕΒ 2019
 
Για άτομα άνω των 65 ετών
Η ομάδα των 65+ μπαίνει σε νέες περιπέτειες. Φέτος, δημιουργοί από άλλα καλλιτεχνικά πεδία θα επισκέπτονται το εργαστήριο ως προσκεκλημένοι για να μας προσφέρουν τα δικά τους δώρα γνώσης και νέα εργαλεία έκφρασης.
Κόστος συμμετοχής: 27€ (για τις 3 ​συναντήσεις του κάθε εργαστηρίου)
Η ομάδα των 65+ συνεχίζει και φέτος δυναμικά την πορεία της. Τα μέλη της έχουν αποδείξει, άλλωστε, τα προηγούμενα έξι χρόνια, πως είναι ανοιχτά σε βιωματικές ασκήσεις και στην καλλιτεχνική έκφραση. Για τον λόγο αυτό τους καλούμε αυτή τη χρονιά να ξετυλίξουν τα δώρα που θα ξεφυτρώνουν κάθε τόσο στην αίθουσα χορού. Δώρα… άυλα, τα οποία θα παραδίδουν καλλιτέχνες από άλλα πεδία έκφρασης.

Έτσι, το εργαστήριο θα αποτελείται από μικρές αυτόνομες ενότητες, που θα πλαισιώνονται κάθε φορά από έναν διαφορετικό καλεσμένο, ο οποίος θα προσφέρει το δικό του «καλλιτεχνικό δώρο». Εμείς, έχοντας βέβαια ως πυρήνα και βασικό μέσο έκφρασης τον χορό, θα χρησιμοποιούμε τα νέα αυτά εργαλεία, θα επεξεργαζόμαστε τις ιδέες μας και, όπως πάντα, θα δημιουργούμε νέες χορογραφίες.

Φέτος, κεντρική θεματική μας θα είναι η σχέση του σώματος με την πόλη. Δηλαδή, το πώς η διάδρασή μας με την πόλη εγγράφεται στο σώμα, εμπειρία που το καθιστά όχι μόνο προσωπικό, αλλά κυρίως κοινωνικό και, άρα, πολιτικό.

συντελεστές

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί από τη χορογράφο Πατρίσια Απέργη και από διάφορους καλλιτέχνες που θα αποτελούν κάθε φορά τους προσκεκλημένους του εργαστηρίου.

διαβάστε περισσότερα

Απευθύνεται σε:
Άτομα άνω των 65 που έχουν λάβει μέρος σε έναν ή και σε περισσότερους από τους προηγούμενους κύκλους εργαστηρίων που πραγματοποιήθηκαν στη Στέγη.

Ημερομηνίες:
1ο εργαστήριο: Τις Δευτέρες 3, 10, 17 Δεκεμβρίου 2018 
2ο εργαστήριο: Τις Δευτέρες 7, 14, 21 Ιανουαρίου 2019
3ο εργαστήριο: Τις Δευτέρες 11, 18, 25 Φεβρουαρίου 2019

Ώρες:
12:00-15:00

Κόστος συμμετοχής:
27€ (για τις 3 συναντήσεις του κάθε εργαστηρίου) 

Λόγω μεγάλης ζήτησης θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, εξασφαλίζοντας ότι ο κάθε συμμετέχοντας θα έχει τη δυνατότητα συμμετοχής σε τουλάχιστον δύο εργαστήρια.

Πληροφορίες - Κρατήσεις
T. 213 017 8002
E-mail: education@sgt.gr

χορηγίες / συνεργασίες

Χορηγός μετακινήσεων

Χορηγός φιλοξενίας

Επίσημος ιατρικός υποστηρικτής

Με την υποστήριξη