Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης / ΣΤΕΓΗ
menu

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

τραγουδά για την ΕΛΕΠΑΠ

18 Δεκεμβρίου 2011
19:00
Κεντρική Σκηνή
Η ΕΛΕΠΑΠ διοργανώνει μια εκδήλωση για όλη την οικογένεια, με τα τόσο αγαπημένα σε όλους τραγούδια του γνωστού Έλληνα τραγουδιστή.
20 - 40 - 60 €
Η ΕΛΕΠΑΠ (www.elepap.gr) προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε μια μουσική εκδήλωση με τον αγαπημένο τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00, στο φιλόξενο πολιτιστικό χώρο της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια για τους σκοπούς της ΕΛΕΠΑΠ, σε ένα πρόγραμμα ειδικά προσαρμοσμένο για τις ανάγκες της κδήλωσης και του χώρου, καθώς και στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Μαζί του η Ανδριάνα Μπάμπαλη.
 
Στην εκδήλωση θα συμμετέχει και η χορωδία του Κολλεγίου Αθηνών-Κολλεγίου Ψυχικού.
 
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη στήριξη του έργου της ΕΛΕΠΑΠ.
Σε αυτή την τόσο δύσκολη πραγματικά οικονομικά περίοδο για όλους, η ΕΛΕΠΑΠ κλονίζεται από τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλει να στερήσει από τα παιδιά της με αναπηρία, τα «Βήματα Ζωής», που το ολιστικό αποκαταστασιακό πρόγραμμα τούς προσφέρει.

Η ΕΛΕΠΑΠ (www.elepap.gr), στα 74 χρόνια λειτουργίας της, με 6 κέντρα πανελλαδικά σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ιωάννινα, Βόλο και Αγρίνιο και 220 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό,  παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες, διοργανώνει, συμμετέχει, πρωτοστατεί σε ημερίδες, συνέδρια και σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες και πρωτοποριακές επιστημονικές και θεραπευτικές μεθόδους αποκατάστασης, σε ένα πρόγραμμα ολιστικής παρέμβασης, με διεπιστημονική ομάδα, στην υπηρεσία των παιδιών με κινητικές κυρίως αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες, από λίγων ημερών έως και την ενηλικίωσή τους. Παράλληλα λειτουργεί: Σύγχρονο Κέντρο Ανάλυσης-Βάδισης και Κίνησης, Πρόγραμμα Πρώιμης Εκπαιδευτικής και Θεραπευτικής Παρέμβασης, Μονάδα Ειδικής Προσχολικής Αγωγής, από 18 μηνών έως και 6 ετών, συνδυάζοντας εκπαιδευτική και θεραπευτική παρέμβαση, πρωτοποριακό ερευνητικό Πρόγραμμα Νευροψυχολογικής Αποκατάστασης για ενήλικες, μετά από εγκεφαλικές βλάβες, σε συνεργασία με το Day Treatment Head Trauma Program του Rusk Institute of Rehabilitation Medicine, του New York School of Medicine της Νέας Υόρκης, καθώς και Ειδικό Πρόγραμμα για την Ολιστική Θεραπευτική Παρέμβαση  Βρεφών, από ημερών έως 18 μηνών.

Σε ετήσια βάση αγκαλιάζει πάνω από 1.600 παιδιά με αναπηρία!

συντελεστές

Πληροφορίες: ΕΛΕΠΑΠ, τηλ: 210 7254726, 210 7251121, www.elepap.gr