Τελετή απονομής Ε.Β.Γ.Ε. 2012 / ΣΤΕΓΗ
menu

Τελετή απονομής Ε.Β.Γ.Ε. 2012

Design υπό Στέγη

20 Απριλίου 2012
19:30
Κεντρική Σκηνή
Τα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης (Ε.Β.Γ.Ε.) είναι η διοργάνωση που συγκεντρώνει, αξιολογεί και επιβραβεύει τα καλύτερα δείγματα από το χώρο της οπτικής επικοινωνίας στη χώρα μας.
15 €
www.designerstribe.com (σύνδεσμος Εισιτήρια)
Τα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης (Ε.Β.Γ.Ε.) είναι η διοργάνωση που συγκεντρώνει, αξιολογεί και επιβραβεύει τα καλύτερα δείγματα από το χώρο της οπτικής επικοινωνίας στη χώρα μας. Με τη δημιουργία ενός ιστορικού αρχείου αλλά και τον καθορισμό των ποιοτικών προτύπων που αναπόφευκτα ένας τέτοιος θεσμός καθιερώνει, τα Ε.Β.Γ.Ε., στα 11 χρόνια της λειτουργίας τους, έχουν συμβάλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη της οπτικής επικοινωνίας στην Ελλάδα, αλλά και στην εδραίωση και προβολή του χώρου, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Η τελετή απονομής των Ε.Β.Γ.Ε., μια μεγάλη βραδιά για την εγχώρια δημιουργική κοινότητα, αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τη συνάντηση των σημαντικότερων εκπροσώπων του χώρου, αλλά και της αγοράς που τους στηρίζει.

Τα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης διοργανώνονται από το περιοδικό +DESIGN, τελούν υπό την αιγίδα του Παγκοσμίου Συμβουλίου Γραφιστικών Ενώσεων (Icograda), της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας και έχουν την υποστήριξη του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου.