Τελετή απονομής Ε.Β.Γ.Ε. 2013 / ΣΤΕΓΗ
menu

Τελετή απονομής Ε.Β.Γ.Ε. 2013

14 Απριλίου 2013
20:00
Κεντρική Σκηνή
Το μεγάλο ραντεβού για την ελληνική κοινότητα της οπτικής επικοινωνίας.
Τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής γραφιστικής, του branding, του σχεδιασμού ψηφιακών μέσων και της εικονογράφησης δίνουν το ετήσιο ραντεβού τους για την τελετή απονομής των δωδέκατων Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής & Εικονογράφησης (ΕΒΓΕ).

H ελληνική σκηνή του σχεδιασμού της επικοινωνίας βιώνει τα τελευταία χρόνια μια περίοδο διεθνούς καταξίωσης. Σχεδιαστές και δημιουργικά γραφεία παρουσιάζουν τις εργασίες τους σε διεθνή συνέδρια και βραβεύονται ανελλιπώς στους σημαντικότερους διεθνείς διαγωνισμούς.

Ένας από τους παράγοντες που βοήθησαν σε αυτή την άνθηση είναι και ο θεσμός των ΕΒΓΕ, που την τελευταία δεκαετία αξιολογεί και επιβραβεύει τα καλύτερα δείγματα της εγχώριας οπτικής επικοινωνίας, θέτοντας τα πρότυπα ποιότητας της αγοράς, αναδεικνύοντας νέα ταλέντα και παρέχοντας μια πλατφόρμα συνάντησης, καταγραφής και αλληλεπίδρασης. Ουσιαστικά πρόκειται για μια βραδιά γιορτής, για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση των ανθρώπων της οπτικής επικοινωνίας κάθε χρόνο στην Ελλάδα.

Εμπλουτισμένη με πολύ κέφι και με ευρηματικά βίντεο που δημιουργούν κάθε φορά οι άνθρωποι του χώρου ειδικά για την περίσταση, η τελετή απονομής των ΕΒΓΕ αποτελεί το σημαντικότερο ετήσιο ραντεβού για την ελληνική γραφιστική και εικονογράφηση.