ΕΣΩ 2013 / ΣΤΕΓΗ
menu

ΕΣΩ 2013

Συζητώντας για το interior design στην Ελλάδα

15 Φεβρουαρίου 2013
18:00
Μικρή Σκηνή
Πώς σκέφτονται και πώς λειτουργούν οι σχεδιαστές;
Με το σχεδιασμό των χώρων μέσα στους οποίους ζούμε ή εργαζόμαστε, οι σχεδιαστές και οι αρχιτέκτονες εσωτερικών χώρων διαμορφώνουν ένα κομμάτι της πραγματικότητάς μας. Ακόμα κι αν δεν έχουν διακοσμήσει το σπίτι μας, η επιρροή τους είναι παρούσα στις αστικές διαδρομές μας: σε χώρους ψυχαγωγίας, εμπορικά καταστήματα, υπηρεσίες και οργανισμούς.

Καθορίζουν τη σχέση των ανθρώπων με το περιβάλλον τους βάσει ψυχολογικών και φυσικών παραμέτρων, με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Η διαδικασία αυτή αποδίδει οικονομικά, λειτουργικά, αισθητικά και κοινωνικά πλεονεκτήματα και με τον τρόπο αυτό, παρέχει στρατηγική σκέψη, με σκοπό την πολύπλευρη απόδοση μιας επένδυσης.

Πώς σκέφτονται και πώς λειτουργούν οι σχεδιαστές; Η δεύτερη ημερίδα ΕΣΩ φιλοδοξεί να συγκεντρώσει τη δημιουργική αυτή κοινότητα, με στόχο να γνωρίσουμε από κοντά τη δυναμική, τους προβληματισμούς, τις προοπτικές της και τη θέση της μέσα στα πλαίσια της ελληνικής πραγματικότητας.

Ανάμεσα στα ονόματα των φετινών εισηγητών διακρίνουμε αυτά των A&M architects, Divercity, TDC, Decca, Κοkkinou+Kourkoulas.

•    Για την παρακολούθηση της ημερίδας απαιτείται η αγορά εισιτηρίου, η τιμή του οποίου είναι €40 (τιμή προπώλησης) ή €30 (μειωμένη τιμή για φοιτητές/ανέργους). Όσοι περιμένουν μέχρι την τελευταία εβδομάδα για την αγορά του εισιτηρίου τους (αν υπάρχουν διαθέσιμα έως τότε) θα πρέπει να καταβάλουν το πλήρες αντίτιμο των €50.

•    Πέρσι, τα εισιτήρια του ΕΣΩ εξαντλήθηκαν εν ριπή οφθαλμού, οπότε καλό είναι να φροντίσετε έγκαιρα.

•    Για περισσότερες πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων: http://www.esw.gr