Εργαστήριο για επαγγελματίες χορευτές με θέμα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Dancing to Connect / ΣΤΕΓΗ
menu

Εργαστήριο για επαγγελματίες χορευτές με θέμα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Dancing to Connect

Dancing to Connect


Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013
18:00-21:00
Αίθουσα χορού
Είσοδος ελεύθερη
Η ομάδα σύγχρονου χορού Battery Dance Company με έδρα τη Νέα Υόρκη, θα επισκεφθεί την Αθήνα από τις 5 έως τις 13 Μαρτίου 2013 για να πραγματοποιήσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Dancing to Connect με τη συμμετοχή μαθητών γυμνασίου και λυκείου από πέντε διαφορετικά δημόσια σχολεία της Αττικής.  Το πρόγραμμα διοργανώνεται με την υποστήριξη της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα, και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων. 
Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στην Αθήνα, οι χορευτές και εκπαιδευτές της ομάδας Battery Dance Company, με επικεφαλής τον ιδρυτή και καλλιτεχνικό διευθυντή Jonathan Hollander, θα πραγματοποιήσουν ένα τρίωρο εργαστήριο για επαγγελματίες χορευτές με θέμα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Dancing to Connect.

Το Dancing to Connect είναι ένα πρόγραμμα που έχει στόχο να βοηθήσει τους μαθητές να εξοικειωθούν με τη δημιουργική διαδικασία και να ανακαλύψουν κώδικες επικοινωνίας και συνεργασίας μέσα από το χορό.  Η μέθοδος αυτή έχει βασιστεί σε πολύχρονη εμπειρία των χορευτών της ομάδας μέσα από προγράμματα σε πολλά σχολεία της Αμερικής αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. 

διαβάστε περισσότερα

Γλώσσα:
Αγγλικά

Προϋποθέσεις:
Λόγω περιορισμένων θέσεων, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η κράτηση θέσης με αποστολή σύντομου βιογραφικού.

Κρατήσεις:
Tηλ: 213 017 8002
Email: education@sgt.gr
Yπεύθυνη: Μυρτώ Λάβδα