Συνάντηση για το βιομηχανικό σχεδιασμό / ΣΤΕΓΗ
menu

Συνάντηση για το βιομηχανικό σχεδιασμό

Design υπό Στέγη

25 Οκτωβρίου 2013
Μικρή Σκηνή
H ημερίδα που δίνει βήμα στους ειδικούς του βιομηχανικού σχεδιασμού και μια ευκαιρία γνωριμίας τους με το ευρύ κοινό.
Η καρέκλα στην οποία καθόμαστε, ο υπολογιστής στον οποίο εργαζόμαστε, το φωτιστικό χάρη στο οποίο διαβάζουμε, το πόμολο της πόρτας που μόλις ανοίξαμε, τα αντικείμενα που βρίσκονται τριγύρω μας αποτελούν καρπούς μιας διαδικασίας που ονομάζεται βιομηχανικός σχεδιασμός ή/και σχεδιασμός προϊόντων.

Είναι ένας τομέας απαραίτητος για την ύπαρξη κάθε βιομηχανίας, ο οποίος όμως στην Ελλάδα δεν έχει αναπτυχθεί στο βαθμό που θα έπρεπε. Δεν παύει ωστόσο να είναι ένας χώρος συναρπαστικός, χρήσιμος και ανεξάντλητος.

Ακόμη κι αν στη χώρα μας δεν δίνονται οι ευκαιρίες για την ανάπτυξή του, αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει έλλειψη ικανών ανθρώπων για να τον υπηρετήσουν. Η συγκεκριμένη ημερίδα αποτελεί τη σημαντικότερη διοργάνωση, που επιτρέπει στους ανθρώπους αυτούς να συναντηθούν, να συζητήσουν και να επικοινωνήσουν με το ευρύτερο κοινό.

Φιλοδοξία της ημερίδας είναι να δώσει βήμα στους σχεδιαστές να εκθέσουν ιδέες και προβληματισμούς, αλλά και στο κοινό να γνωρίσει τη μεθοδολογία της εργασίας τους και το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους.

συντελεστές

Διοργάνωση: +DESIGN
 

διαβάστε περισσότερα

• Για την παρακολούθηση της ημερίδας απαιτείται η αγορά εισιτηρίου, η τιμή του οποίου είναι €15 (τιμή προπώλησης) ή €10 (μειωμένη τιμή για φοιτητές/ανέργους). Όσοι περιμένουν μέχρι την τελευταία εβδομάδα για την αγορά του εισιτηρίου τους (αν υπάρχουν διαθέσιμα έως τότε) θα πρέπει να καταβάλουν το πλήρες αντίτιμο των €20.

• Για περισσότερες πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων: www.ntizain.org
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

10 Απρ 2014

19:30 Κεντρική Σκηνή

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΕΒΓΕ 2014

17 Μαρ 2014

19:00 Κεντρική Σκηνή
Είσοδος ελεύθερη

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Συζήτηση με τον Michael Wolff

11 Φεβ 2014

Κεντρική Σκηνή

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΕΣΩ Ιnterior Design

21 Σεπ 2013

Κεντρική Σκηνή

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Digitized 2013