ΕΣΩ Ιnterior Design / ΣΤΕΓΗ
menu

ΕΣΩ Ιnterior Design

11 Φεβρουαρίου 2014
Κεντρική Σκηνή
Μια ημερίδα για την αρχιτεκτονική και το σχεδιασμό εσωτερικών χώρων με τη συμμετοχή σημαντικών ονομάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Το ΕΣΩ, η ημερίδα για το interior design, κατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει το ετήσιο event που αποτελεί αφορμή για τη συνάντηση και τη ζύμωση των ανθρώπων της αρχιτεκτονικής και του σχεδιασμού εσωτερικών χώρων.

Πρόκειται για έναν τομέα βαρύνουσας σημασίας και μεγάλης επιρροής τόσο σε κοινωνικό όσο και σε ατομικό επίπεδο, έναν τομέα που προσφέρει προστιθέμενη οικονομική αξία, αλλά συγχρόνως συμβάλλει στη διαμόρφωση πολιτισμικών αξιών και αισθητικών κριτηρίων. Οι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων συνεισφέρουν στην ποιότητα της καθημερινής μας ζωής και μέσα από το έργο τους μας επηρεάζουν ποικιλοτρόπως.

Στο ΕΣΩ, οι άνθρωποι αυτοί συζητούν και αναλύουν τον τρόπο με τον οποίο σκέπτονται, λειτουργούν και δημιουργούν. Στην τρίτη της (ετήσια) διοργάνωση, η ημερίδα μεγαλώνει και αναπτύσσεται. Φιλοξενεί σημαντικά ονόματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό και στοχεύει να μας προσφέρει μια εκ των έσω ματιά στη δυναμική, τους προβληματισμούς, τη θέση και τις προοπτικές του ενδιαφέροντος αυτού τομέα στο πλαίσιο της σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητας.


• Για την παρακολούθηση της ημερίδας απαιτείται η αγορά εισιτηρίου, η τιμή του οποίου είναι €40 (τιμή προπώλησης) ή €30 (μειωμένη τιμή για φοιτητές/ανέργους). Όσοι περιμένουν μέχρι την τελευταία εβδομάδα για την αγορά του εισιτηρίου τους (αν υπάρχουν διαθέσιμα έως τότε) θα πρέπει να καταβάλουν το πλήρες αντίτιμο των €50.

• Πέρσι, τα εισιτήρια του ΕΣΩ εξαντλήθηκαν εν ριπή οφθαλμού, οπότε καλό είναι να φροντίσετε έγκαιρα.

συντελεστές

Διοργάνωση:
+DESIGN
Archisearch.gr
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

10 Απρ 2014

19:30 Κεντρική Σκηνή

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΕΒΓΕ 2014

17 Μαρ 2014

19:00 Κεντρική Σκηνή
Είσοδος ελεύθερη

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Συζήτηση με τον Michael Wolff

25 Οκτ 2013

Μικρή Σκηνή

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Συνάντηση για το βιομηχανικό σχεδιασμό Design υπό Στέγη

21 Σεπ 2013

Κεντρική Σκηνή

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Digitized 2013