ΕΒΓΕ 2014 / ΣΤΕΓΗ
menu

ΕΒΓΕ 2014

10 Απριλίου 2014
19:30
Κεντρική Σκηνή
Η διοργάνωση-θεσμός για την πραγματικότητα της οπτικής επικοινωνίας στη χώρα μας.
Τα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης (ΕΒΓΕ) είναι η διοργάνωση που συγκεντρώνει, αξιολογεί και επιβραβεύει τα καλύτερα δείγματα από το χώρο της οπτικής επικοινωνίας στη χώρα μας. Με τη δημιουργία ενός ιστορικού αρχείου αλλά και τον καθορισμό των ποιοτικών προτύπων που αναπόφευκτα ένας τέτοιος θεσμός καθιερώνει, τα ΕΒΓΕ, στα 13 χρόνια της ύπαρξής τους, έχουν συμβάλει τα μέγιστα  στην ανάπτυξη της οπτικής επικοινωνίας στην Ελλάδα, αλλά και στην εδραίωση και προβολή του χώρου, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Η τελετή απονομής των ΕΒΓΕ είναι μια βραδιά γιορτής, η μεγαλύτερη συγκέντρωση των ανθρώπων της οπτικής επικοινωνίας κάθε χρόνο στην Ελλάδα. Εμπλουτισμένη με πολύ κέφι και με ευρηματικά βίντεο που δημιουργούν κάθε φορά οι άνθρωποι του χώρου ειδικά για την περίσταση, η συγκεκριμένη βραδιά αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τη συνάθροιση των σημαντικότερων εκπροσώπων του χώρου, αλλά και της αγοράς που τους στηρίζει.

Τα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης διοργανώνονται από το περιοδικό +DESIGN, τελούν υπό την αιγίδα του Παγκοσμίου Συμβουλίου Γραφιστικών Ενώσεων (Icograda) και της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας.

συντελεστές

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.ebge.gr.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

17 Μαρ 2014

19:00 Κεντρική Σκηνή
Είσοδος ελεύθερη

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Συζήτηση με τον Michael Wolff

11 Φεβ 2014

Κεντρική Σκηνή

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΕΣΩ Ιnterior Design

25 Οκτ 2013

Μικρή Σκηνή

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Συνάντηση για το βιομηχανικό σχεδιασμό Design υπό Στέγη

21 Σεπ 2013

Κεντρική Σκηνή

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Digitized 2013