Νέοι χορευτές 65+: Εργαστήρια κίνησης για άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών / ΣΤΕΓΗ
menu

Νέοι χορευτές 65+: Εργαστήρια κίνησης για άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών

Β' κύκλος εργαστηρίων για όσους συμμετείχαν σε προηγούμενα εργαστήρια, και όχι μόνο

Τις Τρίτες 4, 11 & 25 Φεβρουαρίου, 4, 11 & 18 Μαρτίου και 1 & 8 Απριλίου 2014
17:00-20:00
64€ (και για τις οχτώ συναντήσεις του κύκλου)

Ο κύκλος αυτός απευθύνεται σε άτομα 65 ετών και άνω που έχουν λάβει μέρος στους περσινούς κύκλους εργαστηρίων της Στέγης ή στο φετινό πρώτο κύκλο, χωρίς όμως να αποκλείονται και όσοι έρχονται για πρώτη φορά.

Έτσι δημιουργείται μια μεικτή ομάδα που παρακολουθεί τα στάδια του εργαστηρίου σε λίγο πιο εξελιγμένη μορφή, καθώς εδώ δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στην κινητική  εμβάθυνση και δημιουργικότητα. Ξεκινάμε από το ζέσταμα του σώματος και τη γνωριμία με τους κινητικούς κώδικες του χορού, για να ακολουθήσει ο αυτοσχεδιασμός, με λίγο πιο περίπλοκες και σύνθετες  ασκήσεις, σεβόμενοι πάντα τις σωματικές ιδιαιτερότητες του καθενός.

Με τον τρόπο αυτό, το εργαστήριο μπορούν να το παρακολουθήσουν άτομα με πρότερη εμπειρία, που θα κληθούν να ανταποκριθούν σε  πιο απαιτητικές βιωματικές-κινητικές ασκήσεις, αλλά και κάποιοι που θα πειραματιστούν για πρώτη φορά με το σώμα τους, την κίνηση και το χορό.

συντελεστές

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί από την ομάδα Αερίτες και συγκεκριμένα, από τη χορογράφο Πατρίσια Απέργη και τη χορεύτρια Ιωάννα Παρασκευοπούλου.

διαβάστε περισσότερα

Απευθύνεται σε:
Άτομα άνω των 65 ετών

Κρατήσεις:
Tηλ: 213 017 8002
Email: education@sgt.gr
Yπεύθυνη: Μυρτώ Λάβδα