Παρουσίαση βιβλίου στη Στέγη, 5 Μαρτίου 2012 / ΣΤΕΓΗ
menu

Παρουσίαση βιβλίου στη Στέγη, 5 Μαρτίου 2012

23 Φεβ 2012
Τo Ελληνικό Ινστιτούτο Κρατικών Ενισχύσεων (www.stateaid.gr), με αφορμή την έκδοση της πρώτης επιστημονικής ερευνητικής εργασίας του με τίτλο «Κρατικές Ενισχύσεις – Τα βασικά κανονιστικά κείμενα», οργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση του εν λόγω βιβλίου τη Δευτέρα, 5.3.2012, 19:00 -21:00, στη Μικρή Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών.
Μετά από συνοπτική παρουσίαση του βιβλίου από το δικηγόρο κ. Σταμάτη Δρακακάκη, θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα «Παραγωγικό Μοντέλο και Ανάπτυξη. Ο ρόλος του Κράτους στην Ευρωπαϊκή Ένωση», στην οποία θα συμμετέχουν οι κ.κ. Παναγιώτης Γρηγορίου, κάτοχος έδρας Jean Monnet, Αν. Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου,  Γιώργος Κατρούγκαλος, Αν. Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Πάσχος Μανδραβέλης, δημοσιογράφος στην εφημερίδα Καθημερινή, Δρ. Αντώνης Μεταξάς, Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Κρατικών Ενισχύσεων, Λέκτορας Ευρωπαϊκού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ο Δρ. Παναγιώτης Παπασταματίου, Πρόεδρος Δ.Σ. ΕΛΕΤΑΕΝ (Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας).Τη συζήτηση θα συντονίσει η κα Κ. Σώκου, οικονομική συντάκτρια της εφημερίδας Καθημερινή.
Χορηγοί Επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι η εφημερίδα IHT – Kathimerini, καθώς και η δικτυακή πύλη Energypress (www.energypress.gr).
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Κρατικών Ενισχύσεων (ΕΙΚΕ) www.stateaid.gr ή επικοινωνήστε στο info@stateaid.gr.