1η Φιλοσυνέλευση / ΣΤΕΓΗ
menu

1η Φιλοσυνέλευση

#filosinelefsi

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014 | 18:00–21:30
Κεντρική Σκηνή
Αγαπητοί Φίλοι, γίναμε πια περισσότεροι από 3.500 και διοργανώνουμε μια γιορτή στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης!
Με τον Λουκά, τη Μαριάνθη και τη Νερίνα πρωταγωνιστήσαμε στην παράσταση Who is Next? στο Balkans Festival.
Με τη Μάντυ, τον Στράτο και την Ελένη ταξιδέψαμε στη Βαρκελώνη για την παράσταση Lo Real του Israel Galvan.
Με τη Λήδα, τον Τάσο και τη Θεοδώρα  παρακολουθήσαμε την ανοιχτή πρόβα της παγκόσμιας πρεμιέρας που έκανε Ο κυκλισμός του τετραγώνου.

Ήρθε η στιγμή να γνωριστούμε όλοι καλύτερα και το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε στην 1η Φιλοσυνέλευση 2014.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ;

Βλέπουμε το βίντεο όλης της βραδιάς εδώ.

Η βραδιά ξεκίνησε στις 17:30 με τις εγγραφές και τη γνωριμία με τους ανθρώπους της Στέγης και τους συνεργάτες τους στα παρασκήνια της Κεντρικής Σκηνής.

Συνεχίσαμε με μια μεγάλη φωτογράφιση Φίλων από τους Beetroot, καθώς βλέπαμε κι ένα αναδρομικό φωτογραφικό άλμπουμ από τις δράσεις μας στην οθόνη της Κεντρικής Σκηνής. Βλέπουμε το άλμπουμ εδώ.

Οι παρουσιάσεις ξεκίνησαν με ένα καλωσόρισμα από τον Χρήστο Καρρά, Εκτελεστικό Διευθυντή και Καλλιτεχνικό Διευθυντή Μουσικής της Στέγης.

Ο επόμενος ομιλητής ήταν ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος των Beetroot Design Group, που μίλησε για τη σχέση συνεργασίας και εμπιστοσύνης της εταιρείας του με τη Στέγη.

Σειρά είχε η παρουσίαση των social media της Στέγης από τον Νίκο Πατρελάκη του doc tv και τον Νίκο Αθανασόπουλο, Project Manager του Tμήματος Marketing της Στέγης.

Στις 19:30 ξεκίνησε η Φιλοσυνέλευση, με οικοδέσποινα την Αφροδίτη Παναγιωτάκου, Εκτελεστική Υποδιευθύντρια & Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας της Στέγης και συνομιλητές τους Κωνσταντίνα Χρυσανθακοπούλου (Υπεύθυνη Φίλων της Στέγης), Αντιγόνη Νικολαΐδη και Χάρη Γιακουμάκη (Εξυπηρέτηση Φίλων της Στέγης).

Η παρουσίαση των κατηγοριών και των προτάσεων για τους Φίλους της Στέγης το 2014-2015, έγινε από εμάς τους ίδιους, αμέσως μετά. Βλέπουμε το βίντεο των κατηγοριών και των προτάσεων, εδώ.

Λίγο πριν το κλείσιμο της βραδιάς και το πάρτυ στην είσοδο της Στέγης, είδαμε 2 trailers από παραγωγές jazz και χορού που θα φιλοξενηθούν το 2014-2015 στη Στέγη.

Η ΦΙΛΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΨΗΦΙΑΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

Στη Φιλοσυνέλευση παρουσιάσαμε τις 5 κατηγορίες εκδηλώσεων που προέκυψαν από τα ενδιαφέροντά μας, καθώς και κάποια πιθανά είδη εκδηλώσεων σε κάθε κατηγορία. (Τα στοιχεία αντλήθηκαν από το ερωτηματολόγιο που συμπληρώσαμε τις εβδομάδες πριν τη Φιλοσυνέλευση).

Οι εργασίες της Φιλοσυνέλευσης συνεχίζονται ψηφιακά, ώστε να αποφασίσουμε όλοι μαζί, ψηφίζοντας για τις μελλοντικές μας δράσεις, είτε ήμασταν παρόντες τη βραδιά της συνέλευσης, είτε όχι.

Οι 5 κατηγορίες προτάσεων είναι οι εξής:
ΤΑΞΙΔΙΑ - ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ - ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ - PARTIES - ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
Η ψηφοφορία έκλεισε την Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014.
Οι 3 κατηγορίες που προκρίνονται με σειρά προτίμησης είναι οι:
ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ – ΤΑΞΙΔΙΑ – ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ.

Έως τις 15 Σεπτεμβρίου, η Στέγη θα επικοινωνήσει με όσους από εμάς δήλωσαν ενδιαφέρον συμμετοχής στις ομάδες οργάνωσης των τριών εκδηλώσεων για Φίλους, που θα πραγματοποιηθούν εντός της σαιζόν 2014-2015.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
Στην παρουσίαση προγράμματος 2014-2015 της Στέγης, την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014, θα ανακοινωθούν οι 3 εκδηλώσεις μας.
Οι ομάδες Φίλων που θα οργανώσουν την κάθε εκδήλωση θα συνεργαστούν με τη Στέγη για τις λεπτομέρειες παραγωγής και οργάνωσης της καθεμίας.

διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Έχουμε απορίες σχετικά με τις διαδικασίες;
Τότε επικοινωνούμε με τους Φίλους της Στέγης με email στο friends@sgt.gr ή τηλεφωνικά στο 213 017 8200 καθημερινά 09:00 με 21:00. Η γραμμή Φίλων θα παραμείνει κλειστή από 1η Αυγούστου έως και 1η Σεπτεμβρίου 2014.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

11 Απρ - 13 Ιουλ 2014

12:00 Εκθεσιακός χώρος
Είσοδος ελεύθερη

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

"No Respect": Graffiti και street art στη Στέγη