Το αυθεντικό παιχνίδι / ΣΤΕΓΗ
menu

Το αυθεντικό παιχνίδι

Καλοκαιρινό εργαστήριο για παιδιά 5-7 ετών

Δευτέρα 7  – Παρασκευή 11 Ιουλίου
10:00-14:00 (με μικρό διάλειμμα)
Παιδιά 5-7 ετών
45 € και για τις πέντε συναντήσεις του κάθε κύκλου.
Για συμμετοχή σε δεύτερο εργαστήριο έκπτωση 20%.
Για συμμετοχή αδερφιών, 20% έκπτωση στο δεύτερο παιδί.
Ένα εργαστήριο που περιέχει τη δροσιά και τη ξεγνοιασιά του καλοκαιριού εμπνευσμένο από το Αυθεντικό Παιχνίδι και τη δημιουργική έκφραση.

Αυθεντικό Παιχνίδι είναι ο φυσικός και πηγαίος τρόπος που έχουν τα παιδιά να παίζουν. Μέσα σε ένα πλαίσιο ασφάλειας, το παιχνίδι αυτό εξελίσσεται σε έναν τρόπο επικοινωνίας που καλλιεργεί τη συναισθηματική νοημοσύνη, την επαφή με τον εαυτό και την ομάδα. Κρατώντας τον αυθορμητισμό και τη χαρά του Αυθεντικού Παιχνιδιού, τα παιδιά θα παίξουν και θα εκφραστούν ελεύθερα με το ρυθμό, την κίνηση, τα χρώματα, τον πηλό. Το ελεύθερο παιχνίδι μετατρέπεται σε μουσικά ταξίδια μέσα από εικαστικές δημιουργίες, κινητικές δράσεις και αυτοσχεδιασμούς! Ένα εργαστήριο που σέβεται απόλυτα την προσωπικότητα του κάθε παιδιού, αναδεικνύει τη μοναδικότητά του, απελευθερώνει τη δημιουργικότητα και του μαθαίνει να επιλέγει τρόπους έκφρασης μέσω της τέχνης και του ελεύθερου παιχνιδιού.

συντελεστές

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί από την ψυχολόγο-ψυχοθεραπεύτρια Αγγελική Καλαντζοπούλου, την ψυχολόγο-ψυχοθεραπεύτρια Βάνα Κολιοπούλου, τη χορογράφο Μαρία Κολιοπούλου, τη χορεύτρια Ευγενία Σιγαλού και τη μουσικό Έλενα Ιωάννου.

διαβάστε περισσότερα

Υποχρεωτική συμμετοχή και στις 5 συναντήσεις του κύκλου.
Το κάθε παιδί μπορεί να πάρει μέρος σε παραπάνω από έναν κύκλο.

Κρατήσεις:
Tηλ: 213 017 8002 και 213 017 8290 | Email: education@sgt.gr